Live acumFilm: Prietenii lui Mos Caciun
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Detaliul ce l-a dat de gol pe Bogdan în timpul momentului de striptease cu ispitele: „Show-ul a durat 30 de minute, el n-a avut nicio reacție”

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Comportamentul lui Bogdan a atras atenția tuturor concurenților și ispitelor în prima noapte petrecută de acesta pe Insula Iubirii. La testimoniale, ispita Irina Stroai a dezvăluit detaliul ce dă de gol adevăratele intenții ale concurentului.

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Comportamentul lui Bogdan a atras atenția tuturor concurenților și ispitelor în prima noapte petrecută de acesta pe Insula Iubirii. La testimoniale, ispita Irina a dezvăluit detaliul ce a dat de gol adevăratele intenții ale concurentului.

„Era departe de a fi atras sau excitat. Mi s-a părut că a fost o demonstrație pentru băieți. Întreg show-ul a durat vreo 30 de minute. Dacă n-ai nicio reacție, ca bărbat, e clar că nu faci treaba asta că ești atras sau excitat, o faci demonstrativ. Orice bărbat, dacă era atras de Loredana, în situația aia, erau suficient cinci minute să-i facă ce i-a făcut și plecau în cameră. Era girofar, mai mult se uita la băieți decât la Loredana, să vadă dacă îl aplaudă”, a spus ispita Irina Stroia.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube