Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Geanina a făcut primul pas! L-a invitat pe Andi la o întâlnire privată: „A fost o noapte lungă”

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. La doar patru ore de când au mers la culcare, Geanina a luat inițiativa și l-a invitat pe Andi la un date privat. 

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. La doar patru ore de când au mers la culcare, Geanina a luat inițiativa și l-a invitat pe Andi la un date privat.

Noaptea a fost foarte scurtă pentru Geanina și Andi. În primele ore ale dimineții, concurenta s-a trezit și s-a dus cu o invitație surprinzătoare la ușa lui Andi. Cei doi au plecat într-un date, sperând să se cunoască mai bine.

Activitatea aleasă nu a fost deloc pe placul Geaninei, ea nefiind un fan al activităților fizice. După lecția de box, Geanina și Andi au avut parte de un picnic pe plajă, la asfințit.

„Îmi place că e atent, e calm, exact ce-i trebuie unei fete. Andi e mult mai atent, Costas era mai rece... pe mine mă atrăgea asta, într-un fel”, a spus Geanina.

„Ori este în pană de idei, ori este foarte timidă”, a tras concluzia Andi.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube