Căutare Live

Ispita Maria Ilioiu, oripilată de comportamentul lui Adrian: „Toată lumea trebuie să vadă asta!”

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Fără să realizeze că a ajuns subiectul de analiză al insulei, a fost noaptea în care adevăratul caracter al lui Adrian a fost adus la lumină, fără vreun efort suplimentar.

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Fără să realizeze că a ajuns subiectul de analiză al insulei, a fost noaptea în care adevăratul caracter al lui Adrian a fost adus la lumină, fără vreun efort suplimentar.

Plângându-se, din nou, timp de jumătate de oră, de felul în care este tratat de ispita Maria Ilioiu, acompaniat de alcool și de colegul care i-a apăsat butoanele rușinii, Adrian a hotărât să renunțe la masca pe care a afișat-o, până acum, în fața femeii.

„Nu-mi vine să cred că are un asemenea limbaj. Cred că toată lumea ar trebui să vadă cum se comportă el. Voi schimba și eu tactica”, a spus ispita Maria Ilioiu.

Maria a înțeles că tocmai lipsa ei din preajma concurentului care și-a propus să joace, în fața României, rolul de îndrăgostit, îl va face pe acesta să se demaște.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5... Adrian a recunoscut adevăratul motiv pentru care a venit la Insula Iubirii: „În umătorii trei ani, *** 80% din tot ce pr...
Ultimele știri