Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ispita Maria Ilioiu, oripilată de comportamentul lui Adrian: „Toată lumea trebuie să vadă asta!”

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Fără să realizeze că a ajuns subiectul de analiză al insulei, a fost noaptea în care adevăratul caracter al lui Adrian a fost adus la lumină, fără vreun efort suplimentar.

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Fără să realizeze că a ajuns subiectul de analiză al insulei, a fost noaptea în care adevăratul caracter al lui Adrian a fost adus la lumină, fără vreun efort suplimentar.

Plângându-se, din nou, timp de jumătate de oră, de felul în care este tratat de ispita Maria Ilioiu, acompaniat de alcool și de colegul care i-a apăsat butoanele rușinii, Adrian a hotărât să renunțe la masca pe care a afișat-o, până acum, în fața femeii.

„Nu-mi vine să cred că are un asemenea limbaj. Cred că toată lumea ar trebui să vadă cum se comportă el. Voi schimba și eu tactica”, a spus ispita Maria Ilioiu.

Maria a înțeles că tocmai lipsa ei din preajma concurentului care și-a propus să joace, în fața României, rolul de îndrăgostit, îl va face pe acesta să se demaște.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube