Căutare Live

Toate planurile lui Adrian, distruse de Maria Ilioiu. Ce simte, de fapt, ispita pentru concurent: „Ești un fals!”

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Paharul toleranței s-a vărsat! Ispita Maria Ilioiu a hotărât că este momentul să dea cărțile pe față și să-i spună lui Adrian care sunt adevăratele ei sentimente față de el.

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Paharul toleranței s-a vărsat! Ispita Maria Ilioiu a hotărât că este momentul să dea cărțile pe față și să-i spună lui Adrian care sunt adevăratele ei sentimente față de el.

„E o femeie pe care n-o pot înțelege ce vrea, ce simte”, se lamenta Adrian grupului, încercând să le câștige compasiunea. Bărbatul nu a ratat nicio ocazie să se plângă de felul în care ispita Maria Ilioiu îl tratează.

Ceea ce nu bănuia Adrian, concurentul ale cărei intenții ascunse încă nu au fost descoperite de ispită, este că Maria a hotărât că a venit momentul ca bărbatul să afle ce simte ea cu adevărat pentru el: „Mi se pare că mă sufoci. Ești un fals. Spui aceleași lucruri mereu, gata, am înțeles, nu le mai repeta!”

Întreg momentul, în materialul video de mai jos:

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5... Geanina nu-l mai acoperă pe Costas. Acuzații grave la Insula Iubirii: „E un afemeiat. Crede că mă are la mână cu ceva”...
Ultimele știri