Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Toate planurile lui Adrian, distruse de Maria Ilioiu. Ce simte, de fapt, ispita pentru concurent: „Ești un fals!”

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Paharul toleranței s-a vărsat! Ispita Maria Ilioiu a hotărât că este momentul să dea cărțile pe față și să-i spună lui Adrian care sunt adevăratele ei sentimente față de el.

Insula iubirii. Sezonul 5. Episod 10. Paharul toleranței s-a vărsat! Ispita Maria Ilioiu a hotărât că este momentul să dea cărțile pe față și să-i spună lui Adrian care sunt adevăratele ei sentimente față de el.

„E o femeie pe care n-o pot înțelege ce vrea, ce simte”, se lamenta Adrian grupului, încercând să le câștige compasiunea. Bărbatul nu a ratat nicio ocazie să se plângă de felul în care ispita Maria Ilioiu îl tratează.

Ceea ce nu bănuia Adrian, concurentul ale cărei intenții ascunse încă nu au fost descoperite de ispită, este că Maria a hotărât că a venit momentul ca bărbatul să afle ce simte ea cu adevărat pentru el: „Mi se pare că mă sufoci. Ești un fals. Spui aceleași lucruri mereu, gata, am înțeles, nu le mai repeta!”

Întreg momentul, în materialul video de mai jos:

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube