Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Primele apropieri între Cristina și Cătălin? Ce i-a mărturisit iubita lui Sebastian după Bonfire

În episodul 4 din Insula Iubirii Plus, producție care poate fi urmărită doar pe Antena Play, Cristina și ispita Cătălin din sezonul 6 au discutat despre situația Teodorei.

colaj de imagini cu cristina si catalin de la insula iubirii sezon 5 Galerie
În episodul 4 din Insula Iubirii Plus, producție care poate fi urmărită doar pe Antena Play, Cristina și ispita Cătălin din sezonul 6 au discutat despre situația Teodorei. | Antena 1

Cătălin a susținut că nu-l consideră bărbat pe Alex Marcu și că el nu ar fi putut să ducă în fața ofițerului de stare civil o femeie atât de tânără.

Ispita, care se consideră un frate mai mare pentru Teo, a subliniat faptul că aceasta nu avea experiența necesară și nu crede că este vorba de iubire din partea lui Alex, ci mai degrabă de o asigurare că partenera lui îi va rămâne alături.

”Îmi place super mult cum gândești tu. Chiar îmi place super mult.”, a zis Cristina după ce ispita Cătălin și-a expus argumentele.

Citește și: Situaţie fără precedent la Insula Iubirii, aseară, la Antena 1: „Am luat decizia să plecăm!”

Cristina de la Insula Iubirii sezon 6 l-a complimentat pe Cătălin

”Dada, îmi place cum gândești. Chiar e... Pe cât de masiv și dur și așa, mi se pare că ai un suflet foarte mare și ești un om bun.”, a mai adăugat iubita lui Sebastian câteva momente mai târziu, după ce a mai discutat cu ispita despre relații și căsătorie.

”Așa îmi place să cred și eu despre mine.”, a replicat Cătălin, care nu a încetat să se uite la Cristina în timp ce vorbea cu ceilalți.

Cu câteva momente în urmă, Cătălin susținea că experiența pe care o trăiesc cu toții la Insula Iubirii îi va ajuta să se descopere și să învețe multe lucruri.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a apărut în toiul nopții la vila băieților și a cerut să discute cu Bogdan. Ce i-a propus

”Și noi ca ispite, interacționăm cu voi și cunoaștem alte tipuri de oameni, pe care nu le-am fi cunoscut. Poate eu nu știu ce vreau cu adevărat, dar știu ce nu vreau. Discutând cu voi îmi mai dau seama de lucruri ca... uite, mă, mie îmi place cum gândește Cristina și mi-aș dori o femeie care să gândească așa din toate punctele de vedere.”, a spus ispita în episodul 4 din Insula Iubirii Plus.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. A avut loc primul sărut de pe insula băieților. Ce s-a întâmplat

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Situaţie fără precedent la Insula Iubirii, aseară, la Antena 1: „Am luat decizia să plecăm!”... Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat în casa băieților când Bogdan a anunțat că vrea să plece și s-a dus să-și fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x