Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu a născut în urmă cu câteva ore. Ce imagine a publicat din spital

Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6 și-a anunțat fanii prin intermediul contului de Instagram că a născut. Acesta a publicat o poză din spital cu bilețelul în care este scrisă data și ora nașterii fetiței sale.

Teodora Marcu a născut în urmă cu câteva ore

Antena 1

Chiar dacă nu a dat prea multe detalii despre nașterea și fetiță, faptul că a postat imediat după naștere în mediul online i-a liniștit pe fani, fiind primul semn că amândouă sunt bine.

Pe bilețel scrie că numele fetiței este Marcu Emma, s-a născut pe data de 31.07.2022, la ora 04:44.

Mesajul Teodorei pentru fanii care au contestat faptul că e fericită alături de Alex

În finala Insula Iubirii sezonul 6, Teodora i-a cerut lui Alex, cel cu care avea o relație de 3 ani și era deja căsătorită, să se despartă pentru că a ales să se pună pe ea pe primul loc și să se descopere. Tocmai de aceea, ea a explicat că vrea să fie singură și a reușit să învețe cât de important este ca ea să fie bine datorită oamenilor cu care a interacționat pe insulă.

De cealaltă parte, Alex, soțul Teodorei, nu a fost mulțumit de decizia luată de soția sa, spunând că o iubește foarte mult și că o va iubi mereu indiferent de ceea ce face. Teodora părea extrem de hotărâtă și la discuția cu Alex de după bonfire când cei doi au vorbit față în față despre un viitor în care vor fi separați.

Fanii emisiunii, însă, au condamnat-o pe Teo pentru că nu a avut curajul să îl părăsească oricum pe Alex, chiar dacă e însărcinată. Ei i-au scris în comentarii că ar trebui să se aleagă pe ea și să nu se mai lase influențată de Alex.

Pentru că mesajele și comentariile răutăcioase au curs, Teo a simțit nevoia să clarifice situația și a postat o fotografie alături de Alex, explicând ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.

“Este fix alegerea mea lângă cine vrea sa stau și cu cine vreau o familie ! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu va puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat ! Tot ce contează este ca sunt foarte bine și nu regret nici o secunda alegerile făcute !”

Lavinia de la Insula Iubirii, filmată într-o ipostază neașteptată pe Instagram. Ce mai face fosta concurentă... Transformarea prin care trece Cerasela, la o lună după despărțirea de Rareș, de la Insula iubirii...
Ultimele știri
x