Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Claudia Florescu, reacție dură după ce a fost criticată pentru despărțirea de Bogdan Cîrlan. Ce a zis

Claudia Florescu a răbufnit în mediul online, după ce a fost judecată pentru despărțirea de Bogdan Cîrlan. Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale.

Colaj cu Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii sezonul 7 în ipostaze diferite Galerie
Claudia Florescu a răbufnit în mediul online, după ce a fost judecată pentru despărțirea de Bogdan Cîrlan | Antena 1

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au venit împreună la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a-și testa relația. Concurenta și-a dorit din partea lui o schimbare, motiv pentru care au decis să se înscrie la reality show.

Parcursul lor din emisiune a fost unul neașteptat. Cei doi nu au căzut în ispită la finalul testului, însă lucrurile au luat o întorsătură uluitoare când au revenit în România. În Marea Finală, Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe iubita lui, iar răspunsul ei a fost un „DA” hotărât.

Deși au făcut pasul acesta, concurenții s-au despărțit la scurt timp de la întoarcerea din Thailanda. Se pare că bărbatul nu a reușit să facă schimbarea pe care partenera lui și-a dorit-o încă de la început, fapt care a făcut-o să-l părăsească.

Telespectatorii au fost uluit de hotărârea celor doi, după ce au urmărit ultima ediție din sezonul 7 Insula Iubirii. Mai mult, unele persoane au judecat-o pe concurentă pentru decizia ei.

Ce mesaj dur a transmis Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7, după ce a fost criticată pentru faptul că s-a despărțit de Bogdan Cîrlan

La scurt timp de la difuzarea Finalei sezonului 7 Insula Iubirii, Claudia Florescu a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale pentru toate persoanele care au criticat-o până acum pentru că a plecat din fosta relație.

„Bună oameni frumoși. Acum că s-a terminat emisiunea, voi scrie câteva rânduri și va fi ultima oară când vorbesc despre fosta mea relație. Nu trebuie să mă justific și nici să dau explicații cuiva. Cine a vrut să mă înțeleagă, m-a înțeles. Cine nu, nu mă interesează pentru că nimeni nu a trăit în locul meu. Nimeni nu știe dacă eu am suferit. Nimeni nu știe dacă eu am căzut în depresie.

Dacă nu plâng în fața voastră, daca nu fac pe victima, asta nu înseamnă că nu am suferit. Dacă nu credeam în acea relație și nu iubeam nu aș fi făcut pasul acela de a abandona totul pentru acea relație, asta înseamnă că durerea m-a călit de-a lungul anilor și m-a învățat să cad pentru a mă ridica mai puternică, deoarece viața este făcută și din suferință. Tocmai suferința este partea care ne întărește.

Relația mea, așa cum ați văzut, s-a terminat. Au trecut aproape 7 luni de la despărțirea noastră. Bogdan e bine în momentul de față, chiar are o nouă iubită. Deci este foarte bine, stați liniștiți! Bogdan va rămâne mereu o persoană căreia îi vreau binele, iar dacă o să aibă vreodată nevoie de mine o să fiu acolo, așa cum am fost mereu”, a mărturisit ea prin intermediul unui InsaStory.

De asemenea, Claudia Florescu a transmis câteva cuvinte persoanelor apropiate, dar și celor care au judecat-o în urma faptelor sale.

„Pe această cale vreau să mulțumesc public familiei mele, care m-a susținut întotdeauna, indiferent de decizie. Vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care m-au susținut de la început până la sfârșit. Mulțumesc pentru spijinul vostru continuu, pentru mesajele minunate pe care le primesc în fiecare zi, pentru îmbrățișările pe care mi le oferiți în fiecare zi sau pur și simplu pentru o fotografie sau câteva cuvinte schimbate, pentru că mă stimați și îmi înțelegeți deciziile fără să judecați. Iar acelor persoane care judecă le spun doar atât: vă mulțumesc, deoarece am învățat că așa ca voi nu vreau să fiu niciodată. Vă îmbrățișez cu drag pe toți”, a mai adăuga ea la final.

Bianca Giurcă și Alin Simoiu au avut parte de un dream date romantic, la Insula Iubirii. În ce ipostaze au fost surprinș... Cine e și cum arată iubita lui Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce imagine a publicat cu tânăra pe Int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x