Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum a fost filmată Bianca Giurcă în cameră, după întâlnirea cu Oana Monea. Ce a luat cu ea în Thailanda

Bianca Giurcă a fost filmată într-o ipostază neașteptată, după întâlnirea cu ispita Oana Monea de la bonfire. În episodul 5 din Ce s-a întâmplat în casa fetelor, emisiune exclusivă AntenaPLAY, au apărut imagini care n-au fost văzute până acum la televizor cu iubita lui Marius Moise.

Colaj cu Bianca Giurcă în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii alături de Oana Monea Galerie
Bianca Giurcă a fost filmată într-o ipostază neașteptată, după întâlnirea cu ispita Oana Monea de la bonfire | Antena 1

Întâlnirea cu ispita Oana Monea de la bonfire a neliniștit-o pe Bianca Giurcă. Deși a văzut videoclipurile în care iubitul său apelat la gesturi neașteptate față de o altă femeie, concurenta a încercat să îi caute scuze.

Imaginile cu Marius Moise au rănit-o profund pe tânără. Aceasta și-a stăpânit cu greu sentimentele și reacțiile. Lacrimile au început să curgă pe obrajii săi atunci când ispita feminină i-a dezvăluit complimentele pe care le-a primit de la partenerul ei.

Discuția dintre cele două a ținut cu sufletul la gură telespectatorii. Oana Monea a încercat să o facă pe Bianca Giurcă să înțeleagă că Marius Moise nu este bărbatul potrivit pentru ea, însă nu a reușit.

Concurenta a considerat că faptele iubitului său din Thailanda nu sunt atât de rele încât să ia o decizie în privința relației lor.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum comentează Cristina Rancov imaginile văzute cu Iulian Clonț, la bonfire. Ce a vorbit cu Ema Oprișan

Odată cu întoarcerea la vilă, Bianca Giurcă le-a povestit colegelor sale ce s-a întâmplat la bonfire în lipsa lor. Claudia Florescu și Ema Oprișan i-au dezvăluit că atitudinea lui Marius Moise nu este deloc potrivită.

După o conversație aprinsă cu fetele, concurenta a decis să se retragă în camera ei pentru a se gândi la cele întâmplate.

Bianca Giurcă, surprinsă cu o poză în brațe. Ce i-a spus Emei Oprișan

La scurt timp de la întâlnirea cu Oana Monea, Bianca Giurcă s-a întors în cameră pentru a avea câteva momente de liniște. În episodul 5 din Ce s-a întâmplat în casa fetelor, emisiune exclusivă AntenaPLAY, iubita lui Marius Moise a fost surprinsă în timp ce stătea cu o poză în brațe.

„Eu chiar sunt fericită, nu știu de ce nu mă crede nimeni”, i-a spus tânăra colegei sale.

De asemenea, aceasta a ținut să o anunțe pe Ema Oprișan că o să intre în cameră mai devreme.

Tot în emisiune exclusivă de pe AntenaPLAY, Bianca Giurcă le-a povestit fetelor cum a ajuns în sezonul 7 Insula Iubirii. Aceasta a susținut că Marius Moise a încurajat-o să meargă atunci când voia să renunțe la participare.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bisturiu

„Eu n-am mai vrut să vin! El a zis că dacă am vorbit i se părea normal să venim. Eu am zis că dacă stăm despărțiți o să își dea seama ce simte pentru mine”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bistu... Cum arăta Ema Oprișan de la Insula Iubirii la prima ei apariție TV. Fanii au recunoscut-o cu greu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x