Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Bianca Mitroi, imagini înduioșătoare cu cele două pisici pierdute. Ce a transmis în mediul online

Bianca Mitroi de la Insula Iubirii, sezonul 8 a publicat imagini înduiosătoare alături de pisicile pierdute. Tânăra le-a făcut cunoștință internauților cu animăluțele ei de companie și a oferit mai multe detalii despre întreaga situație.

Galerie
Bianca Mitroi de la Insula Iubirii, sezonul 8 a publicat imagini înduiosătoare alături de pisicile pierdute | Antena 1

Povestea Biancăi Mitroi și a lui Robert Braia de la Insula Iubirii, sezonul 8 a uluit întreaga țară. La primul bonfire, băiatul a povestit, fără rețintere, că din cauza faptului că era gelos pe pisicle iubitei sale, le-a speriat pentru a fugi. Chiar dacă, inițial, celelalte cupuri s-au amuzat de felul în care cei doi au expus povestea, gestul lui a stârnit multă indignare în mediul online și i-a atras critici aspre.

Mai multe decât, tânăra a dezvăluit că a suferit foarte mult după ce și-a pierdut pisoii și chiar a intrat în depresie, iar durerea nu i-a trecut nici acum, la 6 luni distanță.

Bianca Mitroi de la Insula Iubirii, sezonu l 8 a publicat imagini înduiosătoare alături de pisicile pierdute | VIDEO

După ce dezvăluirea Biancăi și a lui Robert de la Insula Iubirii, sezonul 8 s-a viralizat, fata a postat mai multe imagini cu cele două pisici în mediul online. Concurenta a dezvăluit că în ultimele zile a primit o mulțime de mesaje de susținere, astfel că și-a făcut curajul să revadă imagini cu animăluțele de companie.

Articolul continuă după reclamă

La 6 luni distanță de la gestul egoist al iubitului ei, Bianca de la Insula Iubirii, sezonul 8 a dezvăluit că privește imaginile cu lacrimi în ochi. Într-un clip postat pe contul ei de TikTok, aceasta apare alături de Marty și Mishu și le-a făcut cunoștință cu ele internauților.

„🌸 Scriu aceste rânduri printre lacrimi …până acum nu am avut puterea sa ma uit la poze sau videoclipuri , dar voi ați empatizat atat de mult cu povestea și m-am gandit ca meritați sa ii cunoașteți. 🫶
🤍 inima albă este pentru primul meu baiat alb si pur .Ne-am cunoscut în urmă cu 9 ani , o doamnă mi l-a adus în fața unei biserici din Timișoara , era mic cât palma și obișnuia să doarmă numai la gâtul meu , atunci am început să și cant , mi-a dat curaj asistand mereu la repetițiile mele de acasa ,iar de fiecare data cand ma auzea cantand el se sucea , cand iau microfonul in mana e primul meu gand …
🧡 inima portocalie este pentru Mishu sau ,,Misha “ aveam in plan sa ii iau o fetiță primului meu baiat , pentru ca il duceam mereu singurel la pensiuni cand eram plecata ,însă întâmplarea a facut ca pe el sa il găsesc intru-un sant cand ma intorceam de la un eveniment, l-am luat in brate , era mic si plin de purici , a adormit instant la mine in par si asa a devenit al treilea membru al familiei noastre, de atunci ma cauta mereu in somn si nu adormea daca nu era in bratele mele .
Avem mii si mii de amintiri acumulate in ani , acum doua parti din inima mea au plecat odata cu ei si ma rog mereu sa le fie bine . Am facut tot ce mi-a stat in putere sa ii gasesc ,zile si zile de căutări disperate , multe afise , visele mele din fiecare noapte cu ei , de 6 luni , gânduri pline de frustrare si suparare…insa poate mai exista o mică speranță acolo ca poate intro zi ne vom reîntâlni. Au fost si vor rămâne iubirile mele , familia mea de când am crescut mare , doare tare sa fii adult cu inima de copil …🙏🙏”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate vor putea fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert, impresionat de povestea de viață a ispitei Ioana. Ce dezvăluire neașteptată i-a ... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani a pus deja ochii pe ispita pe care vrea să o invite la primul date. Despre ce fată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Interviurile Insula Iubirii | Din 29 august, exclusiv în AntenaPLAY
Interviurile Insula Iubirii | Din 29 august, exclusiv în AntenaPLAY Marti, 27.08.2024, 12:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x