Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Cât costă o rochie sau o geacă de piele în magazinul ispitei Diandra. Prețurile nu sunt pentru toți

Ce prețuri practică ispita Diandra de la Insula Iubirii sezon 8 în magazinul ei online de haine. Ce sume trebuie să scoți din buzunar pentru obiectele vestimentare create de aceasta.

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8. Cât costă o rochie sau o geacă de piele în magazinul ispitei Diandra | Antena 1

Ispita Diandra s-a făcut remarcată încă de la începutul sezonului 8 Insula Iubirii. Tânăra a creat o legătură specială cu Andrei și în scurt timp, cei doi au început să se comporte aproape ca un cuplu. Ei fost uniți de valorile comune, însă nu mulți știu cu ce se ocupă aceasta pe lângă rolul de ispită.

Ei bine, Diandra este pasionată de modă încă din copilărie și din asta își câștigă banii. Ispita de la Insula Iubrii sezon 8 are propriul brand de haine și un magazin în mediul online.

Ce prețuri practică ispita Diandra de la Insula Iubirii sezon 8 în magazinul ei online de haine

Potrivit informațiilor de pe site, în magazinul online, Diandra nu practică niște prețuri pentru toate buzunarele. Ispita de la Insula Iubirii sezon 8 are puse la vânzare o serie limitată de produse de lux.

Articolul continuă după reclamă

Obiectele vestimentare sunt produse în totalitate în România, iar costurile sunt pe măsură.

Astfel dacă îți dorești un set stil Afrodita, din două piese, similat cu cel purtat de ispită într-unul dintre episoadele de la Insula Iubrii sezon 8, trebuie să scoți din buzunar 749 de lei.

Citește și: Ispita Diandra Doris Moga de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a surprins urmăritorii cu ipostaza fierbinte în care s-a pozat

Pe de altă parte, dacă vine vorba de o geacă de piele costum-made suma se triplează. Pentru un astfel de produs, costul pornește de la 2.499 de lei.

În magazinul ei de haine din mediul online, Diandra vinde și obiecte vestimentare pentru bărbați. Prețul unui astfel de hanorac simplu ajunge la 599 de lei.

Cu toate acestea, ispita Diandra își asigură clienții că produsele vândute de ea sunt realizate din materiale de calitate, durabile care îi vor face să emane încrede în propria persoană.

Cine este ispita Diandra Moga de la Insula Iubirii sezonul 8

Diandra Moga este una dintre cele zece ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra a demonstrat că frumusețea ei poate suci mințile concurenților prezenți la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de cuplu.

Diandra are 27 de ani și este antreprenoare, deținând propriul ei brand de haine. Tânăra și-a descoperit marea pasiune pentru modă și a decis să își urmeze visul.

Citește și: Cum arăta Diandra Doris Moga de la Insula Iubirii în urmă cu 11 ani. Imagini rare cu ispita înainte de intervențiile estetice

Ea a pus bazele propriului ei brand de haine și se bucură de o afacere de succes. Dacă pe plan profesional a fost destul de norocoasă, se pare că Diandra nu se mândrește cu același success pe plan amoros.

Tânăra ispită a avut o relație de lungă durată cu un bărbat pe care l-a iubit foarte mult, dar care a fost extrem de posesiv și gelos. Din cauza acestei relații, Diandra spune că nu a apucat să se descopere pe ea și abia după despărțire a învățat să se iubească pe sine și să se pună pee a pe primul loc.

Frumoasa ispită a descoperit astfel că îi place mai mult viața de femeie singură și independent și a ales să nu se mai implice într-o relație, mai ales după ce a fost înșelată de mai multe ori.

Diandra se descrie ca fiind o fire sensibilă și emotivă, dar cu o dorință arzătoare de a-și impinge limitele și de a depăși bariera emoțională pe care o are.

Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită... Daiana Prodan de la Insula Iubirii sezonul 8 a atras toate privirile pe o plajă din Grecia când a apărut în costum de ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x