Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce părere are Cornel despre Diandra, după întâlnirea dintre ispită și Cristina: „Ea nu a existat!

Cornel și-a spus părerea sinceră despre Diandra într-un live, după ce a fost difuzat bonfire-ul în care ispita s-a întâlnit cu Cristina. Mai mult, concurentul de la Insula Iubirii a spus câteva cuvinte și despre colegul său Dani.

Galerie
Cornel și-a spus părerea sinceră despre Diandra într-un live, după ce a fost difuzat bonfire-ul în care ispita s-a întâlnit cu Cristina | Antena 1

Cornel, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8, a vorbit într-un live despre Diandra, femeia alături de care Andrei trăiește o frumoasă poveste de dragoste în cadrul reality show-ului. Bărbatul a reacționat dur la scurt timp de la difuzarea imaginilor în care Cristina și ispita feminină se întâlnesc la bonfire.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că partenerul Iustinei este un om sincer și direct. De când a venit de pe insulă, Cornel a început să aibă o activitate intensă în mediul online, acolo unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale evenimente din viața lui.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Cornel s-a simțit rău și a ajuns la urgențe. Ce s-a întâmplat când și-a sunat copiii

Recent, concurentul de la Insula Iubirii a făcut o sesiune video pe rețelele sociale pentru a răspunde la curiozitățile internauților. Atunci când a fost întrebat despre Diandra, Cornel nu s-a mai putut abține și a spus tot ce gândește.

Articolul continuă după reclamă

Care este părerea lui Cornel despre Diandra. Ce a zis după ce s-au difuzat imaginile în care ispita feminină se întâlnește cu Cristina, soția lui Andrei, la bonfire

Bonfire-ul dintre Cristina și Diandra a ținut publicul cu sufletul la gură. Printre cei care au urmărit imaginile cu cele două se numără și Cornel. Acesta a fost curios să afle discuția pe care au avut-o femeile din viața lui Andrei.

După ce a analizat cu mare atenție momentul de la ceremonia focului, concurentul de la Insula Iubirii a ținut să își spună părerea sinceră despre ispita feminină. Bărbatul a punctat faptul că Diandra a fost manipulată de Andrei.

„A fost jalnic, jale, ceva la care nu mă așteptam! Sincer, părerea mea este că Diandra nu a existat! Înțelegeți? De ce nu a existat? Ea a mers acolo și i-a spus Cristinei toate cuvintele pe care Andrei i le-a zis să le spună. Simplu, Diandra la bonfire-ul cu Cristina a spus doar ceea ce i-a spus Andrei să zică. Ea nu a existat. De când a format un cuplu cu Andrei pe insulă, ea nu a mai existat. Diandra era o versiune feminine a lui Andrei. El a manipulat-o, a înfășurat-o, a făcut-o cadou și așa a rămas. Ea trebuie să meargă la anul la Insula Iubirii pentru a se descoperi pe ea”, a mărturisit Cornel în mediul online.

Ce a dezvăluit Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8 despre colegul său Dani în live

Întrebat despre Dani, colegul său din Thailanda, partenerul Iustinei a fost destul de sincer. Acesta nu s-a ascuns de nimeni, spunând lucrurilor pe nume.

„Ce să vă zic despre el, de el chiar îmi pare rău”, a continuat să zică Cornel în live, după ce a vorbit despre Diandra.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Ce reacție a avut Cornel Luchian atunci când a văzut imaginile cu Iustina, la bonfire

Un lucru este cert, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8 a legat o strânsă relație de prietenie cu Dani. Aceștia s-au înțeles foarte bine în emisiune.

Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise are o nouă iubită. În ce ipostaze s-a afișat alături de Anda... Flacăra ispitei se aprinde, pentru a doua oară ȋn vila băieţilor, ȋn această seară, la Insula Iubirii: „Totul e impreviz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x