Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

În episodul 5 al noului sezon Insula Iubirii, Cristina a văzut primele imagini cu Andrei. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a realizat că soțul său petrece mult timp cu Diandra și cei doi au o conexiune puternică.

Galerie
În episodul 5 al noului sezon Insula Iubirii, Cristina a văzut primele imagini cu Andrei. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a realizat că soțul său petrece mult timp cu Diandra și cei doi au o conexiune puternică. | Antena 1

În timp ce urmărea imaginile surprinzătoare, Cristina a ținut capul plecat și chiar a fost nevoie să se reia un material pentru a observa că Andrei își scria mesaje pe palmă cu Diandra.

Concurenta a ținut să precizeze că participarea la Insula Iubirii a fost ideea lui Andrei, încercând chiar să ia vina asupra ei în mai multe rânduri, căutând să-l apere pe bărbatul pe care îl numește ”iubirea vieții ei”.

„Nu eu am nevoie de acest test, nu eu am vrut. El nu a avut încredere în mine niciodată. Mă vede foarte temperată. Eu prefer și caut mereu atenția lui, nu vorbesc cu nimeni, dar ăsta este stilul meu, eu așa m-am construit de-a lungul timpului fiindcă știam că e un tip foarte gelos”, a zis ea.

„Cred că e un tip răzbunător până la urmă. Simte că e îndreptățit să facă tot felul de lucruri. Timpul o să îi dovedească și o să regrete că m-a catalogat așa, soția lui cu care e de 10 ani”, a zis Cristina, extrem de rănită de imaginile văzute. Cel mai tare a mirat-o faptul că a scris mesaje în palmă pentru ispită, dar și discuțiilor interminabile avute de cei doi.

Articolul continuă după reclamă

Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

Când ceremonia a luat final, Cristina a răbufnit: ”Doamne, îmi e silă să-l mai văd. (...) Pe mine nu m-a trădat niciodată, e prima dată în 10 ani. Eu am văzut niște imagini cu soțul meu unde nu-l recunosc. E malefic. Jur pe Dumnezeu că eu nu știu încotro să o iau. E altfel. Eu l-am iubit cu tot sufletul și îl iubesc. Îi spun încă o dată că sentimentele mele au fost pure și reale și că eu nu-mi văd viața fără el nici măcar în acest moment, când am văzut că ar vrea să dea șansa de a cunoaște pe cineva. Pe mine durerea mă omoară. Eu nu mai pot să fiu om”

În mediul online, și mama Cristinei a reacționat. Aceasta a precizat că ginerele său, Andrei, a dezamăgit-o.

”Capul sus fetița mamei, nu ai de ce pleca capul. Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocoră, adică nu te merita și respecta.Te iubesc îngerul meu de copil. Insula Iubirii și-a dorit-o soțul tău, să-și arate de ce e capabil. Dezamăgire Andrei Rotaru totală.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

”Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert consideră că relația cu Bianca „deja e gata, s-a terminat”. Lala și Anamaria l-au... Un nou cuplu şi-a făcut apariţia pe Insula Iubirii, aruncând totul în aer, într-o ediţie lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Bravo, tată! | Sezonul 3, episodul 1, 6 septembrie 2024. Toma este demascat: Este cerșetorul meu!
Bravo, tată! | Sezonul 3, episodul 1, 6 septembrie 2024. Toma este demascat: Este cerșetorul meu! Vineri, 06.09.2024, 21:30
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x