Antena Căutare

Teodora Mocanu a recunoscut atracția pe care o simte pentru Mircea: “Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el”

Pentru Aurel, noaptea cu numărul șapte la Insula Iubirii, emisiune difuzată de Antena 1, a însemnat momentul în care a părăsit resortul definitiv. Bărbatul a declarat că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de Alexandra, femeia despre care a susținut că este cea care îi aduce echilibrul. Doar că insula i-a pus la dispoziție concurentului alte 24 de ore pentru a clarifica lucrurile cu Dana, cea care în urmă cu câteva zile i-a devenit soție.

Pentru Aurel, noaptea cu numărul șapte la Insula Iubirii, emisiune difuzată de Antena 1, a însemnat momentul în care a părăsit resortul definitiv. Bărbatul a declarat că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de Alexandra, femeia despre care a susținut că este cea care îi aduce echilibrul. Doar că insula i-a pus la dispoziție concurentului alte 24 de ore pentru a clarifica lucrurile cu Dana, cea care în urmă cu câteva zile i-a devenit soție.

Aurel nu a suspectat nicio secundă că jocul lui duplicitar va fi demascat, la fel de convingător jucat în fața ambelor femei. Cel care avea impresia că poate doar să profite în urma situației pe care insula i-o oferă, a pierdut tot ce crede că a câștigat cu atâta ușurință la ceremonia focului.

Teodora Mocanu a recunoscut atracția pe care o simte pentru Mircea: “Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el”

Diana a plecat de la prima oră a dimineții la o întâlnire în capitala Thailandei, în compania lui George, cel pe care îl visa drept viitor soț. Nehotărâtă între a fi drăgăstoasă, a fi acuzatoare sau certăreață, Diana a jucat toate ipostazele pe drumul de patru ore și a reușit să obțină doar nepăsarea ispitei. Întâlnirea celor doi a fost cel mai nereușit date avut de cineva vreodată pe Insula Iubirii. Petrecerea de la Minitel a fost momentul în care Diana și-a încălcat și ultima promisiune făcută acasă, aceea de a nu consuma băuturi alcoolice, așa că a început să îl sărute pasional pe George, ca ulterior să îl ia pe Andi la dans.

Ispita Mircea a evitat o implicare emoțională și s-a limitat la dorința exprimată de Teodora, după ce concurenta a anunțat că vrea să îl folosească doar pentru a își educa iubitul. Doar că femeia și-a schimbat viziunea în ceea ce îl privește pe Mircea, iar în ultimele 24 de ore, ispita s-a transformat din simplu instrument în posibil iubit. “Îmi place de Mircea și ca bărbat și ca prieten. Îl simt aproape, nu ca pe o ispită. Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el, pare a fi o aventură periculoasă. Mi-am dat seama că vreau un bărbat lângă mine, cu Eusebiu nu mă simt în totalitate femeie”, s-a confesat Teodora în camera de testimoniale. Chiar dacă Mircea este bărbatul la care ea visează, nu este dispusă să îi comunice lui Eusebiu despărțirea, alegând rațional unica variantă reală a unei relații.

Teodora Mocanu a recunoscut atracția pe care o simte pentru Mircea: “Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el”

În seara cu numărul șapte Eusebiu a stat pentru prima dată în fața flăcărilor aducătoare de vești. Discuțiile pline de eschive și răspunsuri gândite, au demonstrat că Eusebiu nu a fost dispus să fie sincer, pretinzând că miracolul iubirii a apărut în viața lui chiar în lipsa Teodorei. Ba mai mult, bărbatul care fugea de ideea de căsătorie, chiar și atunci când a fost presat să facă o promisiune, a găsit în șapte zile de când nu a mai stat în preajma Teodorei dorința de a întemeia o familie cu aceasta.

Insula Iubirii - Sezonul 5 - Episodul 11. Aurel plătește pentru toate greșelile făcute pe insulă: „Vei petrece singur ul... Dezvăluiri explozive ale Nicoletei Dragne după Insula Iubirii: Am vrut să văd și am văzut! Asta e relația noastră!...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x