Antena Căutare

„Când am înșelat, nu am iubit”. Nicoleta de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri fără precedent! Ce crede despre dragoste și căsătorie. Interviu

Ispita Nicoleta de la „Insula Iubirii” a vorbit, într-un interviu pentru a1.ro, despre, evident, iubire, dar și despre gelozie, infidelitate și căsătorie. Ea susține că aspectul fizic nu este cel mai important pentru o relație fericită și că un caracter frumos face cât „100 de femei perfecte fizic” la un loc.

Ispita Nicoleta de la „Insula Iubirii” a vorbit, într-un interviu pentru a1.ro, despre, evident, iubire, dar și despre gelozie, infidelitate și căsătorie. Ea susține că aspectul fizic nu este cel mai important pentru o relație fericită și că un caracter frumos face cât „100 de femei perfecte fizic” la un loc.

Nicoleta de la „Insula Iubirii” nu se consideră o fire geloasă și crede că un bărbat care îi dă partenerei lui motive de gelozie nu o respectă. În plus, ea a dezvăluit că, atunci când a înșelat chiar ea, a făcut acest lucru pentru că nu a iubit și nu a respectat persoana cu care avea o relație.

Mai mult, Nicoleta a explicat cum își dă seama că s-a îndrăgostit, dar și cum este bărbatul ideal pentru ea.

Nicoleta a dezvăluit și ce poveste de dragoste a impresionat-o foarte mult.

Vă prezentăm interviul integral cu ispita Nicoleta de la „Insula Iubirii”:

Începem cu o „definiție” – sigur, una personală. Ce înseamnă, mai exact, „iubirea adevărată” și ce „termen de valabilitate” are?

Ispita Nicoleta: În opinia mea iubirea adevărată este un pachet compus din respect, afecțiune, susținere, atenție la nevoile partenerului și muncă în echipă.

Crezi că există pentru fiecare persoană cineva „predestinat”?

Ispita Nicoleta: Nu cred că există cineva predestinat, cred că există oameni care își doresc să fie împreună și fac tot ce este necesar pentru a păstra lucrurile așa.

Tu după ce îți dai seama că te-ai îndrăgostit? Care sunt „semnalele”?

Ispita Nicoleta: Mă gândesc tot timpul la persoană respectivă, am o stare euforică pe care nu o pot descrie în cuvinte.

Sunt multe femei care au urmărit „Insula Iubirii” și s-au gândit: „Păi sigur – dacă aș fi arătat și eu atât de bine, aș fi fost acum într-o relație fericită”. Crezi că felul în care arăți are legătură cu șansa la iubire adevărată?

Ispita Nicoleta: Cred că felul în care avem grijă de noi ne da mai multă încredere, însă nu ne aduce fericirea. O relație fericită se bazează mai mult pe caracterul persoanelor implicate, nu pe modul în care arată. Un caracter frumos face cât 100 de femei „perfecte fizic” la un loc.

În multe relații apare și gelozia, din motive reale sau din motive închipuite. Ce faci când ți se întâmplă asta?

Ispita Nicoleta: Nu sunt o fire geloasă. Nu consider că un partener care îți da motive de gelozie te respectă, sau îi păsa de cum te face să te simți. Nu țin prin preajmă oameni care nu mă respectă.

Crezi că un bărbat care iubește cu adevărat înșală? Dar o femeie?

Ispita Nicoleta: Nu știu cum gândesc bărbații însă, eu când am înșelat, nu am iubit și nici nu am respectat. Nu cred că poți să iubești și să ai loc în inimă ta și pentru o altă persoană.

Există iubire după infidelitate?

Ispita Nicoleta: Sunt persoane care nu mai sunt fericite în relația pe care o au, dar nu au curajul să plece și să înceapă ceva nou cu o altă de care s-au îndrăgostit. Alții înșală doar pentru a-și arată că „pot”. După părerea mea, aceștia sunt oamenii care nu au încredere în ei și caută mereu aprobarea în alte părți.

Poți descrie „bărbatul ideal”?

Ispita Nicoleta: Bărbatul ideal pentru mine este bărbatul care mă face să vorbesc cu mândrie despre el, bărbatul care mă motivează să fiu mai bună din toate punctele de vedere, bărbatul care indiferent că are 1000 de femei în jur, mă asigură că eu sunt singură importantă în viață lui, prin comportamentul pe care îl are față de mine.

Ce crezi despre căsătorie? De ce ți-ai dori să faci acest pas sau de ce l-ai evita?

Ispita Nicoleta: Căsătoria este un subiect mai complicat pentru mine. Nu cred că face minuni acolo unde lucrurile nu mai merg. Consider că un cuplu care își dorește să fie împreună și să clădească ceva în viață, o poate face și fără un act care să îi lege. Căsătoria trebuie să fie un motiv de bucurie pentru cei implicați, nu unul de a le pune limite celor doi.

Cu ce „lecție” ai plecat acasă, după „Insula Iubirii”?

Ispita Nicoleta: „Insula Iubirii” mi-a întărit convingerile că problemele din relație se rezolvă prin comunicare și prin luptă pentru a fi bine. M-a învățat că nu are rost să îți pierzi ani din viață lângă un om care nu își dorește să creșteți împreună, un om care nu se gândește zilnic cum să îți pună zâmbetul pe buze, un om care nu te respectă.

Și ca să încheiem frumos – ce poveste de dragoste (din viața reală/filme/cărți) te-a impresionat cel mai mult și de ce?

Ispita Nicoleta: Când eram în Anglia, aveam în chirie un cuplu de tineri pe care ulterior i-am angajat la mine la firmă. Aveau 22 de ani atunci fiecare. Nu proveneau din familii înstărite, de aceea și plecaseră din România. S-au căsătorit și în 2 ani au devenit părinții a două fetițe superbe. Lucrau cu schimbul să poată aduce bani în casă și să aibă grijă de fetițe. Nu câștigau sume colosale însă, eu nu am văzut niciodată oameni să se iubească și să se respecte așa de mult, chiar dacă problemele financiare erau destule. Nu i-am văzut certându-se nici măcar o data, își făceau tot timpul mici cadouri, declarații, surprize, lucruri pe care puțini le mai fac în ziua de azi. Din fericire, pentru ei, dragostea nu costă bani!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x