Antena Căutare

Irina a reuşit imposibilul! Iulian este ca plastilina în mâinile ei! "Sunt confuz, mi se pare că se poate întâmpla orice!"

Pe parcursul serii, ispita Irina a reuşit ceea ce pareă imposibil cu doar câteva ore înainte: sa îl dezarmeze şi chiar să ajungă sa îi facă şi câteva complimente!

Pe parcursul serii, ispita Irina a reuşit ceea ce pareă imposibil cu doar câteva ore înainte: sa îl dezarmeze şi chiar să ajungă sa îi facă şi câteva complimente!

Insistenţele Irinei au dat roade. Până la finalul serii, cei doi au fost nedespărţiţi pe ringul de dans.

La testimoniale, Iulian a confirmat că eforturile ispitei nu au fost rămas neremarcate: "Mi s-a părut deschisă, atentă, vorbăreaţă, amuzantă."

Reporterul l-a întrebat dacă i-ar plăcea sa aibă o astfel de femeie în viaţa lui. Răspunsul a venit imediat: "DA, mi-ar plăcea".

Pentru Iulian, zilele s-au scurs în acelaşi ritm: încălcând, cu paşi mici, toate directivele primite de la iubită, petrecând cât de mult timp poate, fără a da semne evidente, în jurul Irinei.

Pisica blândă zgârie rău! Iulian, cel mai timid dintre concurenţi, asaltat de ispite! Numai UNA a reuşit să îi intre sub... Irina şi Iulian au trăit PRIMUL SĂRUT: "Mânca-ţi-aş ochii ăia ai tăi care pătrund"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x