Antena Căutare

Irina şi Iulian au trăit PRIMUL SĂRUT: "Mânca-ţi-aş ochii ăia ai tăi care pătrund"

Iulian este hotărât să o dea uitării pe Mari, după ce a văzut cum "suferea" în urma separării. Jocul început cu ispita Irina continuă, gesturile lor evoluând, ajungând la primul sărut.

Iulian este hotărât să o dea uitării pe Mari, după ce a văzut cum "suferea" în urma separării. Jocul început cu ispita Irina continuă, gesturile lor evoluând, ajungând la primul sărut.

"Nu, nu este un bărbat curajos. Dacă ar fi fost, meargea mult mai departe în prima seară, şi-ar fi asumat de atunci faptul că mă place", a spus Irina, la testimoniale.

Ispita cea mai potrivită este cea care ştie să îmbrace haina blândeţii, până când îl aduce la picioarele ei pe cel ispitit, cea care ţinteşte mereu mai sus. Totul, de dragul unui singur răspuns: este sau nu dragoste adevărată ceea ce îi leagă?

Promisiuni încălcate, jurăminte uitate, acţiuni vinovate din partea celui care deţine recordul pentru cădere în ispită, Iulian i-a pregătit o surpriză neplăcută lui Mari.

Irina a reuşit imposibilul! Iulian este ca plastilina în mâinile ei! "Sunt confuz, mi se pare că se poate întâmpla ... Mari şi Hannelore, în competiţie pentru atenţia lui Andi: "Simt nevoia să stau mai mult cu el"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x