Antena Căutare

Ispita Andy face dezvăluiri în premieră! Ce se întâmplă pe „Insula iubirii”! „Unul dintre noi...”

Andy, una dintre cele mai cunoscute ispite, face noi dezvăluiri din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii’, care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 și online pe antenaplay.ro

Avem primele dezvăluiri despre ce s-a întâmplat la „Insula iubirii”! Una din cele mai sexy ispite masculine, Andy, a acordat un interviu în exclusivitate pentru cei de la Antena Stars și a dezvăluit totul!

Cu un fizic atletic și puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii, la Antena 1.

Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații.

Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturisește că este impresionat de cele trăite. ”Sezonul acesta lucrurile s-au schimbat puțin, unul dintre noi chiar a avut succes de mai multe ori, pe mai multe planuri. Va fi cel mai tare sezon de până acum, poveștile sunt noi și spectaculoase”, a dezvăluit Andy.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre noul sezon „Insula iubirii”, care care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1!

Momentul defilării la ”Insula Iubirii” se anunță unul spectaculos: Ispitele au purtat accesorii de 20 de kilograme... Tot ce nu se ştia despre ”Insula iubirii”: S-au consumat 10.000 de porţii de mâncare, s-au trimis 5 tone de echipamente,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x