Antena Căutare

Ispita Eugenia de la „Insula Iubirii” este însărcinată în aproape 9 luni! A publicat prima poză cu burtica de gravidă. (Foto)

Eugenia Rotari, fostă ispită la „Insula Iubirii”, este însărcinată în aproape nouă luni. Ea a făcut publică o fotografie cu burtica ei de gravidă. 

Eugenia Rotari, fostă ispită la „Insula Iubirii”, este însărcinată în aproape nouă luni. Ea a făcut publică o fotografie cu burtica ei de gravidă.

Eugenia de la „Insula iubirii” a făcut această fotografie luna trecută și a publicat-o abia acum, după ce și-a ținut sarcina secretă.

În fotografia pe care a publicat-o, Eugenia Rotari a dezvăluit și sexul copilului. Fosta ispită la „Insula Iubirii” va avea un fiu.

Fosta ispită de la „Insula iubirii” a făcut anterior o aluzie la faptul că ar putea fi însărcinată, dar nu a făcut anunțul oficial până când nu a ajuns în cea de-a opta lună de sarcină.

Eugenia a participat în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”.

Dezvăluiri bombă! Ispita Andi de la „Insula Iubirii” se însoară? Ce a spus despre femeia cu care vrea să își petreacă vi... Ce face Hannelore de la ”Insula Iubirii” după ce Bogdan a dezvăluit motivele divorțului! La asta nu se aștepta nimeni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x