Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ispita George de la „Insula Iubirii” a postat prima poză cu iubita însărcinată - FOTO

George și iubita lui s-au combinat după ce s-a întors din Thailanda, de la filmările emisiunii „Insula Iubirii”. Cei doi o să devină în scurt timp părinții unei fetițe. Cu ocazia unui evenirment special, ispita a postat prima poză cu iubita sa pe contul de Instagram.

George de la „Insula Iubirii”, prima poză cu iubita însărcinată

Una dintre cele mai dorite ispite masculine de la „Insula Iubirii” a participalt ieri la nunta fratelui său. Într-o poză de grup acesta apare alături de tinerii căsătoriți și de iubita sa.

De când a făcut marele anunț, George a evitat să dezvăluie identitatea femeii care îi va aduce pe lume o fetiță. Tot ce a spus despre aceasta este că se cunosc de multă vreme și că este ceva mai mare decât el

Cei doi s-au gândit și la numele pe care îl va avea micuța lor: “Maică-sa l-a gândit şi mi l-a propus. Nu există pe nicăieri. Este un nume special. Prima dată am vrut să îi punem numele de Sara sau Sahara şi aşa am zis să îi punem Zahara.”

Casă de piatră Simina și Alex!🤗💖😘 #familyphotography

O postare distribuită de George Zanoaga (@george.insulaiubirii_fp) pe

Cât despre căsătorie, George a spus că încă nu s-au gândit la ziua în care vor păși spre Altar, dar după ce fetița lor va veni pe lume, vor lua în considerare și organizarea nunții. “Încă nu. A rămas că după ce ne organizăm să devenim părinţi, apoi punem şi această problemă (n.r. nuntă). Undeva în martie, aprilie va naşte.

Sursa foto: yabbmusic.ro

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro