Insula Iubirii

SEZONUL 5

Începe visul bărbaţilor şi coşmarul femeilor la Insula Iubirii! Ispitele feminine le-au dat afară pe concurente din camerele cuplurilor

 

A început visul bărbaţilor şi coşmarul femeilor, în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii! Primele raze ale soarelui au adus străluciri ademenitoare pentru cei patru concurenți, deoarece ispitele Maria, Nicoleta, Bianca şi Dana, patru femei irezistibile, au intrat în camerele în care se aflau cuplurile.

Ispitele Maria, Nicoleta, Bianca şi Dana le-au anunțat pe concurente că au 15 minute la dispoziție pentru a-și face bagajele și pentru a pleca și a le lăsa alături de concurenți.

În toate cele patru resorturi, primele minute de la venirea ispitelor au arătat aproape la fel. Bărbații aflați pentru prima dată în apropierea ispitelor și-au prioritizat atenția în avantajul femeilor care și-au făcut apariția în resort, în detrimentul partenerelor cu care au ajuns în Thailanda.

Diferite au fost, însă, reacțiile celor patru femei din cupluri. Cea mai vocală în exprimarea ironiilor subtile a fost Teodora. „Ce bine vă stă împreună”, le-a spus ea partenerului ei Eusebiu și ispitei Bianca.

Cum au reacționat concurenții la vederea ispitelor Maria, Nicoleta, Bianca și Dana puteți vedea în clipul de mai jos din Insula Iubirii.  

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI