Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Ispitele Robert și Andy au oferit doamnelor și domnișoarelor #100debuchetedelavanda în Piața Romană

 
+15 click pentru
galerie

Robert și Andy, pe care telespectatorii Antena 1 îi urmăresc în fiecare luni, de la ora 20:30 în „Insula iubirii” au „ispitit” și în București fetele cu... buchețele de lavandă!

Joi seara, la ora 18:00, doamnele și domnișoarele care au ieșit de la metrou în Piața Romană au avut parte de o surpriză: ele au fost întâmpinate cu baloane colorate și zâmbete din partea celor două ispite, care le-au oferit tuturor buchețele de lavandă.

Robert, pe care publicul Antena 1 îl urmărește și alături de Mirela Vaida în emisiunea „2K1” și Andy, care i-a cucerit inima Dianei pe „Insula iubirii” au fost încântați de experință, mai ales că au putut face un gest atât de frumos în cadrul campaniei de vară Antena 1 #100deziledevara, dăruind #100debuchetedelavanda.

Cele două ispite ale emisiunii „Temptation Island: Insula iubirii” le-au povestit celor cărora le-au dăruit flori și despre experiențele petrecute pe insulă, invitându-i totodată să se înscrie la castingul pentru cel de-al patrulea sezon al producției. Toți cei doresc să își testeze relația într-un cadru de vis se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/insula-iubirii/

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe