Antena Căutare

Iubita unei ispite de la „Insula iubirii” a dezvăluit cum e viața lor de cuplu: „Îți faci simțită prezența cu un țipăt sau un trântit!”. Fanilor nu le-a venit să creadă!

Robert de la „Insula iubirii” este un bărbat fericit de când a început o relație cu o o tânără superbă, Oana. 

Robert de la „Insula iubirii” este un bărbat fericit de când a început o relație cu o o tânără superbă, Oana. Mai mult, de curând a și cerut-o de soție, iar frumoasa brunetă a acceptat imediat.

Fata a postat de curând pe Facebook o declarație de dragoste emoționantă, în care i-a transmis ispititorului tânăr cât de mult îl iubește și i-a urat „La mulți ani!” cu ocazia zilei de naștere.

„Îţi mulţumesc pt că mă enervezi în fiecare zi, îţi mulţumesc că îţi faci simţită prezenţa cu un ţipat sau un trântit! Îţi mulţumesc că mă suporţi de atât timp, este greu dar tu o faci perfect! Îţi mulţumesc pt că în fiecare dimineaţă îmi faci o cafea delicioasă! Îţi mulţumesc pentru că pă protejezi mai bine decât oricine, îţi mulţumesc pt că îmi faci toate poftele şi îmi îndeplineşti toate dorinţele! Te iubesc din tot sufletul meu ! Happy birthday to us my soulmate!”,a scris tânăra.

Iubita lui, Oana a acceptat de curând cererea în căsătorie, iar cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare. Momentul emoționant a avut loc în vacanța petrecută de cei doi în Grecia.

Imaginile astea spun totul! Elena de la "Insula Iubirii" face pasul cel mare?! Buchetul de mireasă şi voalul o... Tomiţă de la "Insula iubirii" implicat într-un accident auto! Care este starea lui în acest moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x