Antena Căutare

La o lună de când au devenit părinți, Medana și Roby de la „Insula iubirii” au făcut anunțul! Fanii: „Felicităăăări!”

Medana și Robert, foști concurenți de la „Insula iubirii”, sunt mai fericiți ca oricând, mai ales că micuțul lor a împlinit o lună!  Cei doi au un bebeluș perfect sănătos, formează o familie fericită și continuă povestea lor de dragoste în casa pe care și-au construit-o împreună la Alba-Iulia.

Medana și Robert, foști concurenți de la „Insula iubirii”, sunt mai fericiți ca oricând, mai ales că micuțul lor a împlinit o lună! Cei doi au un bebeluș perfect sănătos, formează o familie fericită și continuă povestea lor de dragoste în casa pe care și-au construit-o împreună la Alba-Iulia.

Și cum micuțul a împlinit o lună, Medana și Robert au profitat e ocazie pentru a posta o imagine cu bebelușul pe o rețea de socializare și de a-i transmite ”La mulți ani!”.

„O lună de fericire, zâmbete și iubire!!! La mulți ani pentru cel mai scump bebetron!, au scris fericiții părinți. Fanii i-au felicitat pe cei doi tineri pentru minunea lor.

În prezent, cei doi părinți sunt urmăriți de zeci de mii de fani, oameni care i-au îndrăgit și care au fost curioși să vadă cum este viața lor după revenirea din Thailanda și încheierea emisiunii.

Insula iubirii pentru unii, a despărțirii pentru alții

Au venit îndrăgostiți, plini de încredere în relațiile lor, și-au jurat fidelitate și erau pregătiți să treacă orice test al dragostei, indiferent de ispitire. Asta atunci când au pășit pe pământul Thailandei. După 16 zile, unii s-au regăsit la fel de îndrăgostiți, alții... au sfârșit separați, certați din cauza trădării. Medana și Robert au rămas însă împreună, demonstrând că dragostea e cea mai importantă.

A plecat din ţară şi a decis să spună adevărul despre Loredana. Hamude nu a mai rezistat: "Răzbunarea..."... Hamude se plimbă prin Anglia. Mii de like-uri pentru o poză de pe Facebook!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x