Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Liviu, cu lacrimi în ochi: „Da, sunt dispus să o iert pe Bianca, am și eu vina mea! Nu vreau să discut despre problemele mele!”

 

 „Da, sunt dispus să o iert pe Bianca, am și eu vina mea! Nu vreau să discut despre problemele mele!”, a spus Liviu, la Ceremonia Focului.

Bărbatul a recunoscut că ar face orice pentru femeia iubită, ba chiar ar ierta-o. Spune că i-a dat o firmă pe mână pentru a avea alături o femeie independentă.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe