Căutare Live

Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula Iubirii”, s-a reinventat total, iar fanii o complimentează pentru transformare: „Ești altă fată, ce mai!”

Loredana, fosta iubită ă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", s-a reinventat pur și simplu! Blonda pare să fi trecut peste durerea separării și a început să aibă grijă mult mai mult de ea însăși. În plus, nu se eschivează să îmbrace portul național românesc, care, trebuie să recunoaștem, o prinde de minune!

Loredana, fosta iubită ă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", s-a reinventat pur și simplu! Blonda pare să fi trecut peste durerea separării și a început să aibă grijă mult mai mult de ea însăși. În plus, nu se eschivează să îmbrace portul național românesc, care, trebuie să recunoaștem, o prinde de minune!

În plus, s-a și tatuat, e nelipsită de la petreceri și arată mai bine ca oricând. „Ești altă fată, ce mai!”, i-au scris fanii.

Vă reamintim că deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat cu ispita Sorin.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Perspectiva unei împăcări e aproape nulă. Lori a făcut de curând schimbări de look, și-a schimbat anturajul și merge tot mai des la Drăgășani, acolo unde se simte acasă.

Ce s-a ales de Loredana de la „Insula Iubirii”? Fosta iubită a lui Hamude, „cel mai trădat bărbat din țară”, arată mai ... Și nu ne mai duce pe noi în ispită, Anuryh! „Rihanna” de la „Insula iubirii” și-a schimbat total look-ul și a anunțat că...
Ultimele știri