Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru Hannelore de la „Insula iubirii”! Cine este noua iubită a lui Bogdan

Lovitură cumplită pentru Hannelore de la „Insula iubirii”! Bogdan a făcut primele declarații despre noua lui relaţie! Fostul concurent al emisiunii, mesaj șocant pentru fosta sa soție și ispita Andi! 

Lovitură cumplită pentru Hannelore de la „Insula iubirii”! Bogdan a făcut primele declarații despre noua lui relaţie! Fostul concurent al emisiunii, mesaj șocant pentru fosta sa soție și ispita Andi!

Este despărțirea momentului în showbiz! Toată lumea credea că sunt suflete pereche însă Hannelore și Bogdan au decis să meargă pe drumuri separate.

Relația dintre Hannelore și Bogdan a fost, fără doar și poate, una controversată. Au existat, de mult timp, zvonuri despre un posibil divorț între cei doi.

Acum, separarea este oficială și Bogdan pare să își fi găsit deja o altă parteneră! Iar dezvăluirile șocante nu se opresc aici!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Ionuț Gojman a recunoscut ce s-a întâmplat între el și ispita Nicoleta: „Când am ajuns acasă, m-am văzut cu ea și...”... Primele detalii despre sezonul 5 "Insula Iubirii". Ionuț Gojman, printre ispitele masculine din Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x