Antena Căutare

Mama lui Hamude era o adevărată frumusețe în tinerețe! Acum e clar de unde a moștenit fiul ei trăsăturile deosebite!

Daniela, mama lui Hamude, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat o fotografie din tinerețe pe Facebook. Dacă acum este o doamnă superbă, atunci era o liceană de-a dreptul răvășitoare! 

Daniela, mama lui Hamude, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat o fotografie din tinerețe pe Facebook. Dacă acum este o doamnă superbă, atunci era o liceană de-a dreptul răvășitoare!

Cu ochii verzi și breton, Daniela nici nu e de mirare că a cucerit inima tatălui lui Hamude! De altfel, se pare că fiul ei i-a moștenit calitățile. Evident că după „Insula iubirii”, tot ce mai vrea femeia e ca Hamude să își găsească liniștea și să uite cât mai repede tot ce l-a rănit.

În plus, e foarte mândră de Hamude și îl sprijină în cariera muzicală pe care vrea să o înceapă! De altfel, primul pas a fost făcut: direct pe scena de al X Factor!

Anunțul făcut de Hamude a surprins pe toată lumea: „Emisiunea care mi-a schimbat viața...”... Alice de la "Insula Iubirii" vine în sezonul următor ca ispită?! Declaraţia fostei concurente îi pune pe fani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x