Antena Căutare

Marco, ispita masculină din noul sezon "Insula Iubirii", dă din casă. Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor din Thailanda: "Nu am jucat un rol și nu am întruchipat vreun personaj. Însă, m-am pus în pielea concurentelor"

Printre cei șase bărbați care își vor băga coada în relațiile celor veniți pe insulă să-și testeze iubirea, se numără și italianul Marco. Tânărul cu trup zvelt, gata să-și amețească "prada" cu ce are mai bun în dotare, a vorbit despre experiența sa din Thailanda.

Printre cei șase bărbați care își vor băga coada în relațiile celor veniți pe insulă să-și testeze iubirea, se numără și italianul Marco. Tânărul cu trup zvelt, gata să-și amețească "prada" cu ce are mai bun în dotare, a vorbit despre experiența sa din Thailanda.

Recunoaște că participarea în acest show a reprezentat o adevărată provocare pentru el, adevărata greutate picând însă pe umerii concurentelor venite să-și pună la încercare relațiile:

"Cel mai mult mi-a plăcut faptul că a fost o noutate și o provocare pentru mine, nu am mai participat niciodată la o emisiune de televiziune. În al doilea rând, mi-a plăcut că am filmat în Thailanda, cel mai potrivit decor în care se putea desfășura această poveste. De asemenea, toate activitățile pe care le-am făcut pe insulă au fost foarte interesante.

Nu mi s-a părut niciodată greu, în postura mea nu are cum să fie greu, ci mai degrabă din postura concurenților. Problema este miza pe care ei o au și scopul cu care vin pe insulă", mărturisește ispita.

A fost autentic, s-a implicat 100% în acest show și, paradoxal, a încercat să fie aproape de concurente. Ba mai mult, a fost ca o lecție de viață, reușind să se descopere mai bine.

"În primul rând nu am mințit cu nimic, nu am jucat un rol și nu am întruchipat vreun personaj. Însă, m-am pus în pielea concurentelor și am empatizat cu ele și cu ce li se întâmpla în unele momente. Dar poate unele lucruri erau un rău necesar, din care au învățat sau vor învăța mai târziu.

Interacțiunea cu persoane care au avut un parcurs, o experiență de viață diferită de a mea m-a îmbogățit. Din punctul acesta de vedere au fost multe întâlniri interesante, am avut niște modele diferite, pe care pot să le iau în considerare în viitor", povestește Marco.

Pasionat de găti și mare iubitor de sport, cu 15 ani de înot în spate, ispita luptă zilnic pentru un vis mai vechi de al său:

"Sportul este o pasiune de-a mea. Îmi place foarte mult să înot, am făcut 15 ani de înot de perrformanță și îmi doresc mult să particip la campionate naționale. În acest scop mă antrenez zilnic, merg și la sală și fac exerciții care să îmi completeze pregătirea pentru concursuri.

Un alt hobby este gătitul. Îmi place foarte mult să pregătesc mâncare italienească – pastele sunt pasiunea mea. Însă fac acest lucru mai mult pentru prieteni, eu trebuie să am grijă, dacă vreau sa rămân în formă J. Tot la capitolul hobby-uri, îmi plac foarte mult mașinile, arhitectura și design-ul. Mi-ar fi plăcut foarte mult să urmez cursurile Facultății de Arhitectură, deși a fost interesantă și cea Științe Politice pe care am absolvit-o la Milano.

Sunt mândru de mai multe lucruri pe care le-am făcut, dar consider că acelea rămân în trecut și întotdeauna cea mai mare provocare este următoarea. Mereu cea mai mare realizare este cea care va veni".

NU RATA LUNI ŞI MARŢI, DE LA 20:30, PREMIERA NOULUI SEZON "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DOAR LA ANTENA 1!

MARCO, una dintre ispitele masculine din cel de-al treilea sezon "Insula Iubirii", despre experienţa din Thail... El este... ALEX! Află totul despre noua ispită de la "Insula Iubirii": "Sunt ca un cameleon. Pot să intru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x