Insula Iubirii

Maria de la „Insula iubirii” trece prin clipe grele! „Oamenii mai și greșesc...”

 

Lovitură cumplită pentru frumoasa ispită Maria Ilioiu de la emisiunea „Insula iubirii”! Focoasa roșcată a trecut prin momente extrem de dificille și a făcut o dezvăluire complet neașteptată!

Maria Ilioiu face primele declaraţii, după ce s-a despărţit, definitiv, de iubit! Sexy ispita de la "Insula Iubirii" a fost, din nou, dezamăgită de cel căruia a decis să îi mai acorde o şansă.

Iar ruptura nu s-a produs în termeni tocmai amiabili! Ce anume s-a întâmplat între cei doi?

 

„Am plecat într-o vacanță să încercăm să reparăm relația noastră, dar practic ne-am certat tot timpul, mi-a și părut rău că am plecat. Am decis să ne despărțim și cred că mi-a ajuns, cred că e decizia mea definitivă”, a mărturisit vedeta de la emisiunea „Insula iubirii”.

Și asta nu e tot! Ce s-a întâmplat după ceartă? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE