Antena Căutare

Maria Ilioiu, primele declarații după ce s-a spus că nu va mai fi ispită la ”Insula Iubirii”: ”Mi s-a confirmat cât de falși pot fi oamenii!”

Maria Ilioiu, ispita roșcată de la ”Insula Iubirii”, a vorbit despre zvonurile care au apărut în ultimele zile potrivit cărora ea nu-și va mai testa puterea de seducție în cadrul acestei emisiuni. 

Maria Ilioiu, ispita roșcată de la ”Insula Iubirii”, a vorbit despre zvonurile care au apărut în ultimele zile potrivit cărora ea nu-și va mai testa puterea de seducție în cadrul acestei emisiuni.

Astfel, după ce a făcut public un mesaj în care a vorbit despre faptul că drumul ei în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” s-a încheiat, Maria a dezvăluit că-i plac provocările, așa oricând ar accepta să fie din nou în rolul de ispită.

”Bărbatul pe care l-am cucerit a fost cel mai frumos lucru din sezonul acesta, mi-a plăcut că a fost cu adevărat o provocare. Experienta ”Temptation Island – Insula iubirii”, din Thailanda, este unică de fiecare dată, cu oameni noi, povești noi... Mă fascinează să văd cum oameni reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se aproprie de ei, deși ar vrea.

Aș accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simțit bine, m-am distrat și am învățat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepții. De exemplu cât de falși și ipocriți sunt unii oameni.”, a mărturisit ea.

Andi îi aruncă săgeți lui Hannelore! Ispita i-a transmis un mesaj cu subînțeles, după ce aceasta l-a trimis acasă... Elena Stroe, controversata concurentă de la ”Insula Iubirii”, dezvăluire uluitoare: „Bărbații credeau că sunt bună doar....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x