Antena Căutare

Maria Ilioiu se întoarce pe "INSULA IUBIRII"! Ispita feminină care a reuşit de fiecare dată să seducă, totul despre noul sezon: "Această experienţă este unică"

Premiera sezonului 4 "Insula Iubirii - Temptation Island" se apropie iar una dintre ispitele de anul acesta este Maria Ilioiu, roşcata senzuală care a reuşit de fiecare dată să seducă!

Premiera sezonului 4 "Insula Iubirii - Temptation Island" se apropie iar una dintre ispitele de anul acesta este Maria Ilioiu, roşcata senzuală care a reuşit de fiecare dată să seducă!

Un nou sezon al reality-show-ului ”Temptation Island – Insula iubirii” va începe în curând la Antena 1, iar câteva dintre fostele ispite care le-au luat mințile concurenților în sezoanele trecute s-au întors, și de data aceasta, în Thailanda. Maria Ilioiu, cea care în sezonul trecut l-a sedus și l-a abandonat pe Auraș, a povestit despre această experiență, conform OK Magazine.

Ești deja o veterană a emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii”. Ce te face să te întorci și să îți testezi șarmul pe concurenți?

Experienţa din Thailanda, este unică de fiecare dată, cu oameni noi, povești noi… Mă fascinează să văd cum oameni reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe numeni să se aproprie de ei, deși ar vrea.

Cum s-a schimbat viața ta după atâtea sezoane de Insula Iubirii?

Pur și simplu sunt cunoscută de foarte mulți oameni, însă nu pot să spun că mi-a schimbat viața cu ceva anume această faimă.

Îți e mai greu, îți e mai ușor să legi o relație cu un bărbat în afara emisiunii?

În viața reală sunt curtată de diverși bărbaţi, iar eu aleg dacă le dau atenție sau nu.

Maria Ilioiu se întoarce pe "INSULA IUBIRII"! Ispita feminină care a reuşit de fiecare dată să seducă, totul despre noul sezon: "Această experienţă este unică"

De cele mai multe ori pare că toate cuplurile care se aventurează sunt perfecte. Fisurile apar foarte repede pe parcursul filmărilor. Ce crezi că îi determină să uite așa ușor de persoana cealaltă și de camerele de filmare?

Întotdeauna noutatea atrage. Probabil că în orice relaţie, pasiunea de la început se diminuează, ajungând după o perioadă chiar să dispară. Pe când pe Insulă, ei se simt fericiți, atrăgători, departe de problemele de acasă, doar cu niște ispite frumoase în jurul lor, care le dau atenție. Clar, acestea sunt motivele ce îi determină să uite de tot și de toate.

FOTO ŞOC! O mai ţii minte pe Alexandra, fosta iubită a lui Aurel? Cum arată acum concurenta de la "Insula Iubirii -...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x