Antena Căutare

Maria nu s-a lăsat nici în noul sezon "Insula Iubirii"! Ispita de la "Temptation Island" a făcut furori: "Mi-a părut rău de concurenţii care mi-au căzut în mreje"

Cel de-al treilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii“, prezentată de Radu Vâlcan, începe din 8 mai, la Antena 1 şi va fi difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30. Antena 1 a anunţat cele şase ispite feminine cărora trebuie să le reziste concurenţii care au ales să îşi testeze încrederea în partenerele lor în Thailanda.

Cel de-al treilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii“, prezentată de Radu Vâlcan, începe din 8 mai, la Antena 1 şi va fi difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30. Antena 1 a anunţat cele şase ispite feminine cărora trebuie să le reziste concurenţii care au ales să îşi testeze încrederea în partenerele lor în Thailanda.

Maria are 27 de ani şi spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulţi oameni, dar şi să se descopere pe sine. Spune că îşi cunoaşte foarte bine calităţile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care şi-l asumă din nou în Thailanda, o încântă.

Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării la emisiune?
Mi-a plăcut că am cunoscut oameni noi și am avut noi provocări.

Ți s-a părut vreodată greu? Când?
Să zicem că la început când ne cunoaștem cu ei, băieții din cuplu sunt mai reticenți și rezervați față de noi. Ei știu care este rolul nostru în emisiune și ne consideră un pericol. Apoi, după câteva zile, totul se relaxează între noi.

Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?
Pe o parte, da, mi-a părut rău de concurenții care m-au crezut și au căzut în mrejele mele... Dar, pe de altă parte, dacă nu eram eu, fata din cuplu nu și-ar fi dat seama ce bărbat are lângă ea. Consider că i-am deschis ochii.

Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea Temptation island – Insula iubirii, față de cea din realitate, din viața de zi cu zi?
Eu și în viața reală sunt pur și simplu la fel. Provocatoare, directă și distractivă.

Ce ai învăţat despre tine odată cu participarea la această emisiune?
Am învățat că sunt bună la provocări și pot să cuceresc un bărbat, chiar dacă nu mă atrage deloc. Asta a fost provocarea mea supremă sezonul acesta.

Care sunt marile tale pasiuni/hobby-uri?
Să călătoresc, să fac poze și să fac cumpărături toată viața...

Mergi la sală, faci sport?
Nu fac sport pentru că nu am timp, dar sunt o persoană foarte activă. Pur și simplu nu am timp să mă îngraș...

Care este cea mai mare realizare a ta?
Am avut mici realizări, dar pe care nu le pun la socoteală. Lucrez la planul meu măreț și sper ca anul acesta să îmi împlinesc un vis.

NU RATA LUNI, 8 MAI, PREMIERA NOULUI SEZON "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DE A 20:30, DOAR LA ANTENA 1!

MC-ul care va încinge atmosfera pe "Insula Iubirii"! Ispita Anuryh, o prezență unică la "Temptation Islan... Atingeri interzise, îmbrăţişări fără perdea şi priviri periculoase! Imaginile de la "Insula Iubirii" pe care n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x