Antena Căutare

Medana de la „Insula iubirii” a făcut senzație cu o poză în costum de baie! Cum a apărut bruneta la plajă

Medana a fost concurentă la „Insula iubirii” și, la întoarcerea în țară, tânăra a ales să își unească destinul cu partenerul său de viață.

Medana a fost concurentă la „Insula iubirii” și, la întoarcerea în țară, tânăra a ales să își unească destinul cu partenerul său de viață.

Fosta concurentă a născut pe 12 octombrie un bebeluș perfect sănătos, pe care împreună cu soțul ei, Robert, l-au numit Erick.

Recent, fosta concurentă de la „Insula iubirii” a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de familia sa la plajă.

În costum de baie și cu un zâmbet larg, Medana pare mai fericită ca niciodată.

A fost un bun prilej pentru admiratorii cuplului de a transmite gânduri bune și complimente, iar fotografiile din vacanță au făcut senzație.

Citește și:

Averea Denisei Manelista a fost un șoc pentru familie! Ce au descoperit rudele în conturile regretatei artiste

Maria de la "Insula Iubirii", reproşuri grave la adresa lui Aurel! "Cum să ameninţi pe cineva cu aşa ceva... Nu l-ai fi recunoscut în veci! Aşa arăta trădătorul Cătălin de la Insula Iubirii înainte să devină celebru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x