Antena Căutare

Medana de la „Insula Iubirii”, ipostaza inedită în care a apărut alături de copilul ei. „Să vă trăiască îngerașul, e leit mămica lui!”

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a postat pe Facebook două fotografii cu bebelușul ei și al lui Robert. Fanii au fost entuziasmați să-l vadă oe Erick, mai ales că, odată cu trecerea timpului, a devenit și mai drăgălaș. După ce admiratorii au afirmat inițial că micuțul seamănă cu Robert, soțul ei, acum părerile sunt în unanimitate favorabile Medanei.

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a postat pe Facebook două fotografii cu bebelușul ei și al lui Robert. Fanii au fost entuziasmați să-l vadă oe Erick, mai ales că, odată cu trecerea timpului, a devenit și mai drăgălaș. După ce admiratorii au afirmat inițial că micuțul seamănă cu Robert, soțul ei, acum părerile sunt în unanimitate favorabile Medanei.

În cele două fotografii, Medana apare alături de copil, în timp ce Erick o trage de păr și în timp ce mama și fiul încearcă să facă în tandem o acrobație: șpagatul. În orice caz, băiețelul e foarte activ și zâmbitor, semn că e foarte fericit și iubit.

„Să vă trăiască îngerașul, e leit mămica lui!”, i-a scris un fan Medanei. Copilașul este drăgălaș și pare să fi împrumutat trăsături de la ambii părinți, deși admiratorii tind să creadă că e copia Medanei.

Un bebeluș „thailandez”

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil care s-a năcut pe 10 octombrie 2016.

Frumoasa mămică şi Robert au fost emoționați peste măsură odată cu venirea pe lume a micuțului. La insistențele fanilor, cei doi au făcut publice primele imagini cu micuțul încă de la nașterea lui. Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

Antena 1, lider de piață pe publicul comercial din mediul urban. Prima ceremonie a focului a scos la iveală multe nemulț... Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula Iubirii”, s-a reinventat total, iar fanii o complimentează pentru tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x