Antena Căutare

Medana, dilemă de mamă! „ Se făcea al treilea sezon de Insula iubirii numa pentru dezbatere cu cine seamănă din ispite bebele!” FOTO

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a postat pe Facebook o poză cu bebelușul ei și al lui Robert. După ce fanii i-au confirmat că micuțul seamănă cu ea, bruneta a scris un comentariu „îndrăzneț”.

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a postat pe Facebook o poză cu bebelușul ei și al lui Robert. După ce fanii i-au confirmat că micuțul seamănă cu Robert, soșul ei, bruneta a scris un comentariu „îndrăzneț”.

„Așa-i? E bine măcar ca seamană cu Roby, se făcea al treilea sezon de Insula iubirii numa pentru dezbatere cu cine seamănă din ispite bebele!” , a scris Medana pe Facebook în dreptul unei fotografii cu ea și băiețelul ei.

Fosta concurentă a născut pe 12 octombrie un bebeluș perfect sănătos, pe care împreună cu soțul ei, Robert, l-au numit Erick.

Frumoasa mămică şi Robert, proaspătul tătic, au fost emoționați peste măsură odată cu venirea pe lume a micuțului. La insistențele fanilor, cei doi au făcut publice primele imagini cu micuțul încă de la nașterea lui. Copilașul este frumos și pare să fi împrumutat trăsături de la ambii părinți, deși admiratorii tind să creadă că e copia lui Robert.

Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

Un bebeluș conceput în Thailanda

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil care s-a năcut astăzi, 10 octombrie.

Imaginea pe care o aşteptau toţi. Aşa arată Medana de la "Insula Iubirii" după ce a născut... Medana, Robert și bebelușul lor, prima fotografie împreună! Fanii emisiunii „Insula iubirii” au fost în extaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x