Antena Căutare

Mircea, umilit de Teodora la ”Insula Iubirii”: ”În relația cu Teo, eu sunt un obiect!”

Ispita Mircea și Teodora au petrecut mult timp în Thailanda, însă comportamentul concurentei nu este deloc agreat de acesta. 

Ispita Mircea și Teodora au petrecut mult timp în Thailanda, însă comportamentul concurentei nu este deloc agreat de acesta.

Astfel, în cadrul episodului 18 al emisiunii de la Antena 1, ispita Mircea a criticat comportamentul acesteia, care neagă că vrea o relație cu el, dar îl lasă să o atingă în locuri interzise.

”Îmi blochează sărutul, dar îmi permite să o ating!”, a comentat el, mărturisind, de asemenea, că ”în relația cu Teo, eu sunt un obiect.”

De cealaltă parte, Teodora a negat totul, mărturisit că ”totul a fost o joacă”.

”Nu m-a interesat ca partener în cuplu, m-a interesat așa...Noi încă nu ne cunoaștem, cum să formăm un cuplu?”, a mai comentat Teodora.

Aflați mai multe detalii despre discuțiile dintre cei doi, în clipul de mai sus!

Mircea, insultat și apostrofat de Teodora, la ”Insula Iubirii”: ”Oare el poate doar să bată femeia?”... Denisa, sărut fierbinte la ”Insula Iubirii”, după ce cinci ani i-a fost fidelă lui Adrian: ”Am simțit fluturi în stomac!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x