Mirela de la „Insula iubirii” a devenit o adevărată bombă sexy! Cum arată azi concurenta

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au fost surprinși atunci când au descoperit cât de mult s-a transformat Mirela, fosta iubită a lui Ionuț Gojman!

Mirela de la emisiunea „Insula iubirii”

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, Mirela Baniaș și Ionuț Gojman au mers în Thailanda pentru a-și testa relația și pentru a vedea dacă se potrivesc cu adevărat sau nu. Însă nu a mai durat mult și lucrurile au început să devină din ce în ce mai complicate și surprinzătoare.

Cum arată azi Mirela de la emisiunea Insula iubirii

Ionuț Gojman a început să fie din ce în ce mai interesat de atenția de care a început să se bucure, la scurt timp după ce a devenit subiect pentru publicațiile tabloide. Mirela Baniaș a părut surprinsă să descopere această latură la parterul său de viață.

citește și: Cum arată azi Bogdan de la „Insula iubirii”! Imaginile sunt deja virale

Aceasta a legat o prietenie cu ispita Mircea, care a făcut-o să simtă că merită mai mult de la bărbatul de lângă ea.

După ceremonia finală de la „Insula iubirii”, Mirela a încercat să îl cucerească pe Ionuț Gojman înapoi, dar bărbatul nici că a mai vrut să audă.

citește și: Îți amintești de Cati de la „Insula iubirii”? Cum arată azi fosta iubită a lui Răzvan

Mai mult decât atât, atunci când a fost întrebat de către echipa de producție a emisiunii „Insula iubirii” ce ar alege între partenera sa de viață și șansa de-a deveni ispită în sezonul următor, Ionuț Gojman n-a ezitat să aleagă faima.

Timpul a trecut și Mirela a găsit fericirea în brațele altui bărbat, care a cerut-o în căsătorie. Acum, bruneta arată într-o formă de zile mari, semn că a recurs poate și la câteva intervenții estetice.

Ultimele știri