Căutare Live

Mirela de la „Insula iubirii” a devenit o adevărată bombă sexy! Cum arată azi concurenta

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au fost surprinși atunci când au descoperit cât de mult s-a transformat Mirela, fosta iubită a lui Ionuț Gojman!

Mirela de la emisiunea „Insula iubirii”

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, Mirela Baniaș și Ionuț Gojman au mers în Thailanda pentru a-și testa relația și pentru a vedea dacă se potrivesc cu adevărat sau nu. Însă nu a mai durat mult și lucrurile au început să devină din ce în ce mai complicate și surprinzătoare.

Cum arată azi Mirela de la emisiunea Insula iubirii

Ionuț Gojman a început să fie din ce în ce mai interesat de atenția de care a început să se bucure, la scurt timp după ce a devenit subiect pentru publicațiile tabloide. Mirela Baniaș a părut surprinsă să descopere această latură la parterul său de viață.

citește și: Cum arată azi Bogdan de la „Insula iubirii”! Imaginile sunt deja virale

Aceasta a legat o prietenie cu ispita Mircea, care a făcut-o să simtă că merită mai mult de la bărbatul de lângă ea.

După ceremonia finală de la „Insula iubirii”, Mirela a încercat să îl cucerească pe Ionuț Gojman înapoi, dar bărbatul nici că a mai vrut să audă.

citește și: Îți amintești de Cati de la „Insula iubirii”? Cum arată azi fosta iubită a lui Răzvan

Mai mult decât atât, atunci când a fost întrebat de către echipa de producție a emisiunii „Insula iubirii” ce ar alege între partenera sa de viață și șansa de-a deveni ispită în sezonul următor, Ionuț Gojman n-a ezitat să aleagă faima.

Timpul a trecut și Mirela a găsit fericirea în brațele altui bărbat, care a cerut-o în căsătorie. Acum, bruneta arată într-o formă de zile mari, semn că a recurs poate și la câteva intervenții estetice.

Cum arată azi Bogdan de la „Insula iubirii”! Imaginile sunt deja virale... Geanina de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Cum arată azi soția lui Costas, la un an după ce a născut...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x