Antena Căutare

Mirela de la „Insula iubirii” rupe tăcerea! Ce adevăr a ieșit la iveală! „Nu se putea așa simplu...”

Mirela Elena Baniaş a ajuns la emisiunea „Insula iubirii” după ce iubitul său, Ionuţ Gojman, a decis să plece în Thailanda pentru a-și trata iubita de gelozie! Acum ies la iveală detalii șocante despre acest cuplu!

Mirela Elena Baniaş a ajuns la emisiunea „Insula iubirii” după ce iubitul său, Ionuţ Gojman, a decis să plece în Thailanda pentru a-și trata iubita de gelozie! Acum ies la iveală detalii șocante despre acest cuplu!

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, Mirela de la „Insula iubirii” a dat cărțile pe față și a dezvăluit mai multe despre fostul iubit, Ionuț Gojman, dar și despre adevărata relație pe care a avut-o cu ispita Mircea. A fost oare iubire între cei doi sau Mirela a avut un plan ascuns?

„Mi-am dat seama pe insulă, după primul Bonfire, că nu a venit pentru testul iubirii noastre și atunci s-a schimbat planul iubirii noastre. El voia să trateze gelozia și posesivitatea, dar apoi am văzut niște imagini și mi-am dat seama că nu eu aveam o problemă.

Nu am renunțat chiar atunci, dar am renunțat după vreo 12 zile. Mă gândeam că poate îl fac puțin gelos, că poate îl întorc, știi cum sunt femeile”, a mărturisit Mirela sincer.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

O concurentă de la „Insula Iubirii”, în culmea disperării! „O să depun o plângere”... Ispita Mircea face dezvăluirea momentului! A ales sau nu să rămână cu Mirela? „Vreau să spun că...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x