Insula Iubirii

Șoc la ”Insula Iubirii”! Un alt cuplu s-a destrămat! A mărturisit totul: ”Sunt o femeie singură! Testul s-a încheiat!”

 

A venit la ”Insula Iubirii” pentru a se vindeca de gelozie, iar acum Mirela a luat o decizie drastică. 

După ce a constatat că iubitul ei, Ionuț vrea cu orice preț să fie în centrul atenției și să ajungă celebru, Mirela consideră relația încheiată. Nu și-a dat, însă, jos brățara de la mână, pentru că are un plan. 

”Mi-e suficient. Testul meu s-a încheiat. Sunt foarte încrezătoare acum. Am un plan. Știu ce am de făcut.”, a spus ea atunci când a fost întrebată de ce nu își dă brățara jos. 

”Nu, ce mi-a zis la primul Bonfire, mi-a fost suficient. Da, sunt o femeie singură. Am un plan, la final. O mică răzbunare.”, a spus ea. 

De cealaltă parte, în schimb, Ionuț susține că încă mai au o relație, cel puțin până când ea se va săruta cu ispita. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE