Insula Iubirii

DUMINICĂ | ora 20.00

Șoc la ”Insula Iubirii”! Un alt cuplu s-a destrămat! A mărturisit totul: ”Sunt o femeie singură! Testul s-a încheiat!”

 

A venit la ”Insula Iubirii” pentru a se vindeca de gelozie, iar acum Mirela a luat o decizie drastică. 

După ce a constatat că iubitul ei, Ionuț vrea cu orice preț să fie în centrul atenției și să ajungă celebru, Mirela consideră relația încheiată. Nu și-a dat, însă, jos brățara de la mână, pentru că are un plan. 

”Mi-e suficient. Testul meu s-a încheiat. Sunt foarte încrezătoare acum. Am un plan. Știu ce am de făcut.”, a spus ea atunci când a fost întrebată de ce nu își dă brățara jos. 

”Nu, ce mi-a zis la primul Bonfire, mi-a fost suficient. Da, sunt o femeie singură. Am un plan, la final. O mică răzbunare.”, a spus ea. 

De cealaltă parte, în schimb, Ionuț susține că încă mai au o relație, cel puțin până când ea se va săruta cu ispita. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

⏩ Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe