Antena Căutare

Mirela, destăinuiri tulburătoare din cea mai întunecată perioadă a vieții ei: "Am fost închisă cu criminale"

Sub firea jucăușă și plină de viață, Mirela Baniaș ascunde un trecut întunecat: „Am fost închisă într-o închisoare de maximă siguranță, la Gherla. Am stat în cameră cu criminale.”

Mirela, destăinuiri tulburătoare din cea mai întunecată perioadă a vieții ei: "Am fost închisă cu criminale" Galerie
insula iubirii, mirela

Sub firea jucăușă și plină de viață, Mirela Baniaș ascunde un trecut întunecat: „Am fost închisă într-o închisoare de maximă siguranță, la Gherla. Am stat în cameră cu criminale.”

Pentru femeia obișnuită cu o viață plină de lux, anii de detenție au fost exact opusul: „Am muncit foarte mult, să ies mai repede de acolo. Un an am lucrat la spălătorie...și acum când spăl hainele îmi amintesc cât de tare mă dureau brațele.”

Închisoarea a fost, pentru Mirela, lecția care a adus-o cu picioarele pe pământ, căzând de pe cea mai înaltă treptă socială, pe treapta cea mai de jos.

„Trebuie să ies, cu orice preț!”, a fost singurul ei gând pe toată perioada petrecută după gratii.

Naivitatea costă scump, iar Mirela a învățat asta pe propria piele.

Mirela Baniaș (35 de ani) și Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela Baniaș administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș.

Scene FIERBINȚI! S-a format primul cuplu pe „Insula iubirii"? „Este crème de la crème"... Cina romantică a scos la iveală o altă latură a lui Ionuț! „Simt că nu i-ar plăcea ca eu să îmi îndrept atenția către al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x