Antena Căutare

Mirela își exprimă sentimentele pentru Mircea, înainte de întâlnirea cu Ionuț, la Bonfire: "E un om minunat!"

După cele 18 zile petrecute unul fără celălalt, de la venirea pe Insula Iubirii, Mirela și Ionuț se vor așeza în fața focului de la Bonfire și vor avea de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda. 

După cele 18 zile petrecute unul fără celălalt, de la venirea pe Insula Iubirii, Mirela și Ionuț se vor așeza în fața focului de la Bonfire și vor avea de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda.

Înainte de marea reîntâlnire, impresiile sunt pe aceeași lungime de undă de ambele părți. Mirela şi Ionuţ par să aibă drumuri diferite după 18 zile de stat pe insulă.

”Nu mai există șansă de împăcare", este declarația fermă a lui Ionuț, în fața reporterului emisiunii, înainte de a-și primi din nou în ochi cea cu care a venit în Thailanda.

Înaintea reîntâlnirii și Mirela mărturisește că experiența a schimbat-o profund. ”Mă simt mult mai bine cu mine, am venit o geloasă, o posesivă, nu mă apreciam. Mi-a plăcut foarte mult și chiar se vede pe mine, nu regret nimic, am cunoscut aici un om minunat”, a spus Mirela zâmbind.

Ionuț și Mirela urmează să se întâlnească în Bonfire și să răspundă la întrebare: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”

Hannelore, în lacrimi în fața lui Bogdan, la ultimul Bonfire de pe "Insula iubirii"... Atitudinea Mirelei șochează! Înainte să plece la întâlnirea cu iubitul, l-a sărutat pasional pe Mircea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x