Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ceartă violentă la „Insula Iubirii”. Două frumuseți de pe insulă au început un scandal de proporții

Fostă concurentă de la Insula iubirii, atacată de o ispită! E mare scandal între două controversate de la celebrul reality show.

Fostă concurentă de la Insula iubirii, atacată de o ispită! E mare scandal între două controversate de la celebrul reality show.

„Eu am făcut un live, eram cu Mircea ieri, vorbeam despre un stil de viaţă sănătos. Şi am făcut referire la acea dietă minune pe care o vinde, acea minune ieftină de pe Google, care este peste tot pe Instagram-ul meu. Domnişoara Mirela, după emisiune a slăbit. A fost părăsită, a suferit, ca oricare… a slăbit. S-a gândit apoi să facă ceva bani din chestia asta. A intrat pe Google, a luat o reţetă de acolo, a făcut un site unde a pus-o (…) Iniţial a spus că a fost creată de ea, apoi am atins acest subiect şi că putea măcar să meargă la un nutriţionist. Apoi, a spus că a fost la nutriţionist şi că i-a făcut o dietă personalizată… Apoi, a spus că i-a făcut o dietă care se potriveşte tuturor tipurilor de persoane. Eu vreau să-mi arătaţi un nutriţionist care face astfel de reţete”, a spus ispita Nicoleta, în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, atacând-o pe Mirela pentru dietele recomandate în mediul online.