Antena Căutare

Nimeni nu se aştepta! Alice, concurenta din sezonul al doilea, intră în rol neașteptat de ispită pe „Insula iubirii”

Episodul al doilea al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat la Antena 1 marți, 9 mai, de la ora 20:30, a adus mai multe surprize. Una dintre ele, pornită din strategia fetelor de a-i ține la distanță pe băieții ispite, s-a concretizat într-un prim sărut pe insulă, între Diana și Maria.

Episodul al doilea al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat la Antena 1 marți, 9 mai, de la ora 20:30, a adus mai multe surprize. Una dintre ele, pornită din strategia fetelor de a-i ține la distanță pe băieții ispite, s-a concretizat într-un prim sărut pe insulă, între Diana și Maria.

Însă cea de a doua surpriză va schimba cursul evenimentelor și pe insula băieților și pe cea a fetelor. Este vorba despre un personaj complet neașteptat care, fără să își propună, a devenit ispită și ajunge în acest rol chiar din spatele camerelor de luat vederi.

Este vorba despre Alice, concurentă în sezonul al doilea al emisiunii, care a povestit acum ce a însemnat pentru ea experiența insulei și de ce ispita Cătălina i-a arătat adevărata față a iubitului ei. Imediat după plecarea din Thailanda cei doi s-au împăcat, însă urmărind emisiunea integral, ea a luat decizia de a face o schimbare și de a ieși din acea relație. Alin mi-a ascuns foarte multe lucruri care s-au întâmplat în emisiune, nu mi-a spus tot și i-am văzut adevărata față”. Schimbările nu s-au oprit aici pentru că, după despărțirea definitivă de Alin, ea a început să lucreze în echipa emisiunii.

Am rămas în relații foarte bune cu producătorii emisiunii și ei mi-au spus că este un post liber în echipă, la casting, și dacă vreau să vin la un interviu. M-am bucurat foarte mult când răspunsul a fost afirmativ”, își amintește Alice cu emoție.

În cel de-al treilea sezon ea s-a întors pe insulă, de data aceasta ca membră a echipei de producției și spune că a fost o experiență interesantă să se afle de cealaltă parte a poveștii. Alice dezvăluie faptul că au fost și momente în care a empatizat puternic cu concurenții și concurentele, știind mai bine ca oricine prin ce stări trec. Și pentru ea a fost o surpriză să afle că unul dintre concurenți, Cosmin, cu care se întâlnise în București la etapele de casting, o place. A fost surprinzător să aflu că un concurent manifestă un fel de atracție pentru mine, remarcată și de colegii mei. Interacțiunea mea cu Cosmin nu se putea întâmpla din acel moment, în emisiune, fără acordul Mariei, partenera lui, pentru că eu nu sunt ispită, povestește Alice.

Ce se va întâmpla între ea și Cosmin, cum va reacționa mai departe Maria, prima concurentă chemată la ceremonia focului din acest sezon, este o altă poveste de descoperit pentru telespectatorii Antena 1 pe parcursul emisiunii „Insula iubirii”, în fiecare luni și marți, de la ora 20:30.

Ispita Maria îl înnebuneşte pe Aurel? Decolteul îi joacă feste, iar concurentul nu mai poate rezista: ”Dă-mi pușca să vâ... Bianca, GEST NEAŞTEPTAT! Cum a reacţionat concurenta de la “Insula Iubirii” când l-a văzut pe Sorin dansând cu Maria: “V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x