Insula Iubirii

SEZONUL 5

Noul sezon Insula Iubirii a început! Ironii și jigniri la aeroport! „E îmbrăcată de casă! Bate-ți joc de ea!”

 

Noul sezon Insula Iubirii, cel de-al cincilea, a debutat în forță, luni, 22 aprilie! Imediat ce a ajuns la aeroport, cuplul neașteptat în noua aventură din Thailanda, format de Aurel și Diana, a devenit ținta unor ironii și jigniri din partea celorlalți concurenți.

În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor.

Astfel, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o surpriză uriașă.

„Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, a spus Diana.

Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță.

„Timpul va decide dacă ne-am schimbat sau nu față de experiența trecută. Eu mă gândesc doar că povestea e total diferită – el avea o relație de trei ani, eu aveam o relație de un an. Noi acum suntem la început. Suntem îndrăgostiți unul de altul. Vrem să petrecem cât mai mult timp unul că celălalt. Adică, zic de ce să nu trecem testul?”, a spus Diana. 

Aurel și Diana nu au apucat, însă, să facă prea mulți pași în aeroport, că au și devenit ținte ale unor ironii și jigniri din partea celorlalte cupluri: Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani); Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani); Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani).

„O să fie țigănie gravă”, a spus Adrian, iubitul Denisei, și „Of, viață”, a reacționat și Teodora, partenera lui Eusebiu, după ce i-a văzut pe Aurel și Diana la aeroport.

„Ăștia au venit îmbrăcați ca boschetarii, în trening!”, „Are niște harfe d-alea de ferentari în el! Doamne! Și el e șofer… de cartofi” și „Schiloada…”, a comentat și Geanina, referindu-se la cuplul Aurel și Diana.

„Bate-ți joc de ea! (de Diana, n.r.)”, i-a spus Adrian iubitei lui, Denisa.

Aurel și Diana, cu un atu în fața celorlalți concurenți, s-au arătat mult mai reținuți în declarații față de celelalte cupluri. „Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă!”, a recunoscut Aurel. 

Insula iubirii îi primește din nou, în cel de-al cincilea sezon al emisiunii, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei care iubesc vor putea găsi calea înapoi spre partener.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI