Insula Iubirii

PREMIERA: 3 septembrie | LUNI | ora 20.00

Noul sezon "Insula Iubirii". Radu Vâlcan, dezvăluiri din Thailanda: "Este cel mai intens sezon, ceva ce nu s-a mai văzut în România"

 

 Radu Vâlcan și echipa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiți acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

"Este cel mai intens, cel mai tare sezon de până acum. Este ceva ce nu s-a mai văzut, nu numai în această emisiune, ci și în România, o spun cu mâna pe inimă. Sezonul patru va fi cu mult peste așteptările telespectatorilor. Va fi ceva extraordinar" , a mărturisit Radu Vâlcan.

"Nu suprtam să-l văd că plânge". Noul sezon "Insula Iubirii" stă să înceapă, iar una dintre ispite dă din casă: ”Își persecută partenerul de viață”

Printre cei înscriși la casting s-au numărat chiar și cupluri vechi de 50 de ani, dar și perechi în care unul dintre parteneri abia împlinise vârsta majoratului.

În unele dintre perechi, diferențele de vârstă dintre parteneri au fost chiar și de 20 de ani, iar în ceea ce privește problemele invocate de cei care s-au înscris, cele mai frevente sunt comunicarea sau chiar și viața intimă.

Doi concurenți de la "Insula Iubirii" s-au căsătorit, în direct, la TV. În chiloți!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe