Antena Căutare

Nu mai e cale de întoarcere! Bogdan: „Îmi asum ce zic, relatia dintre noi doi s-a terminat!”

Duminică, 21 iunie, pe „Tempation Island – Insula iubirii”, de la Antena 1, lucrurile se precipită din ce în ce mai tare. Unii concurenți au revelații nu tocmai plăcute în ceea ce-i privește pe partenerii lor, în timp ce pentru alții, distracția abia acum începe.

Duminică, 21 iunie, pe „Tempation Island – Insula iubirii”, de la Antena 1, lucrurile se precipită din ce în ce mai tare. Unii concurenți au revelații nu tocmai plăcute în ceea ce-i privește pe partenerii lor, în timp ce pentru alții, distracția abia acum începe.

După ce a văzut cum a decurs întâlnirea dintre iubita lui, Andreea, și ispita Matei, Bogdan îl va ruga pe prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, să-i arate încă o dată înregistrarea pentru a putea fi și mai atent la schimbul de replici și de priviri dintre cei doi. Bogdan a revăzut momentul în care Andreea a mărturisit că niciodată în viața ei nu s-a simțit așa de confuză, dar și felul în care l-a privit tot timpul pe Matei. La final, Bogdan a spus cu hotărâre: „Iubirea ei nu mai valoreaza nimic pentru mine acum.” Chiar dacă între cei doi nu a existat nimic concret, îmbrățișări, săruturi sau alte gesturi intime, totuși Bogdan pare hotărât în ceea ce privește decizia lui. „Din momentul respectiv nu mai am iubire față de ea. Îmi asum ce zic, relația dintre noi doi s-a terminat”, spune Bogdan sigur pe el.

În momentul în care vede reacția lui Bogdan, pe Andreea o cuprinde panica și consideră că s-a exagerat foarte mult pe marginea confuziei despre care a vorbit în episodul de săptămâna trecută. „Normal că-mi este frică”, spune Andreea când Radu Vâlcan o întreabă dacă-i e teamă de faptul că relația dintre ea și iubitul ei se va termina.

Simțind că lucrurile îi scapă de sub control, Andreea cere cu insistență echipei de producție să-i faciliteze o întâlnire cu Bogdan. „Am nevoie de 10 minute cu Bogdan! In cazul în care nu vrea să vorbească eu voi pleca acasă. Decizia este luată”, spune Andreea cu hotărâre. „Il iubesc pe Bogdan și voi lupta pentru el’, mai spune ea.

Ce se va întâmpla după ce va declara aceste lucruri, dacă e posibil sau nu ca Andreea și Bogdan să aibă o întrevedere de câteva minute în care ea să-și poată exprima punctul de vedere rămâne de văzut duminică, 21 iunie, la Antena 1, de la ora 20.30, la „Tempation Island – Insula Iubirii.”

FOTO: Deea de la "Insula Iubirii", cum n-ai mai văzut-o vreodată! Cu cine şi-a petrecut concurenta noaptea! Nu... După ce s-a despărțit de Deea, Cristi vrea să profite la maximum de timpul rămas pe insulă! Andreea, surprinsă în brațel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x