Antena Căutare

Nu s-au mai putut abține! Alice și Loredana lasă garda jos și acceptă apropierea ispitelor la „Temptation Island – Insula iubirii”

Ceea ce s-a întâmplat pe insula băieților la „Temptation Island – Insula iubirii” în primele ediții ale emisiunii difuzate de Antena 1 pare să fi deschis mintea și sufletul concurentelor de pe insula fetelor.

Ceea ce s-a întâmplat pe insula băieților la „Temptation Island – Insula iubirii” în primele ediții ale emisiunii difuzate de Antena 1 pare să fi deschis mintea și sufletul concurentelor de pe insula fetelor.
Ele decid să se gândească tot mai puțin la partenerii lor și să dea o șansă ispitelor să se apropie de ele. Dacă planul lui Cristi de a-i ține pe băieți departe de ispite chiar funcționează, pe insula fetelor distracția abia acum începe. Băieții par să realizeze că ceea ce au făcut în primele zile pe insulă poate fi interpretat greșit de către partenerele lor și, de frica de a nu-și periclita relațiile, acum sunt mai hotărâți ca oricând să aibă grijă la orice gest care poate crea panică pe cealaltă insulă.
În rolul său de mesager, Sașa va transmite pe insula băieților impresiile lăsate de filmulețe văzute, iar cei atenționați, Hamude și Alin, vor încep să-și facă griji tot mai serioase în privința relațiilor lor. În cazul lui Alin se activează orgoliul și, în loc să se întrebe dacă nu cumva acțiunile sale au rănit-o pe partenera sa, Alice, el se consideră prea bun pentru a fi înșelat.
„Adevăr sau provocare” a fost jocul care a permis apropierea dintre concurente și ispite. Alice a acceptat sărutul lui Robert pe obraz, iar Loredana a dansat special pentru Sorin. Dacă cu doar cinci ore în urmă Loredana plângea de dorul lui Hamude, la scurt timp distanță ea va spune că se simte foarte bine în prezența lui Sorin, pe care are impresia că îl cunoaște deja de foarte multă vreme. „Mă simt foarte bine în prezența lui”, va spune Loredana cu zâmbetul pe buze.
Cât de mult vor lăsa Alice și Loredana garda jos și până unde vor fi dispuse că meargă cele două în apropierea cu ispitele preferate, telespectorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 1 iunie, în cel de-al șaselea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care se va difuza de la ora 20.30.
O nouă apariție sexy și un mesaj fierbinte! Matei naște crize de gelozie între concurente și adevărate lupte! Fetele își... Supărat că Alice acceptă apropierea unei ispite, Alin aruncă cu jigniri în stânga și-n drepta pe „Temptation Island – I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x