Antena Căutare

O concurentă de la Insula Iubirii, la un pas să renunţe la cel mai dur test de fidelitate: „Mi-am mutat inelul pe alt deget!"

Cu fiecare zi petrecută pe Insula iubirii, emisiune difuzată în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, testul devine tot mai greu de suportat de către cei care au pornit la drum siguri pe ei şi încrezători în propriile relaţii.

O concurentă de la Insula Iubirii, la un pas să renunţe la cel mai dur test de fidelitate: „Mi-am mutat inelul pe alt deget!" Galerie
O concurentă de la Insula Iubirii, la un pas să renunţe la cel mai dur test de fidelitate: „Mi-am mutat inelul pe alt deget!" | Insula Iubirii

Adevăruri dramatice nu contenesc să iasă la iveală la fiecare pas, iar aprinderea flăcării ispitei, pentru a doua oară în vila fetelor, generează decizii radicale, lucru pe care au putut să îl constate telespectatorii aseară, la Antena 1.

O concurentă de la Insula Iubirii, la un pas să renunţe la cel mai dur test de fidelitate: „Mi-am mutat inelul pe alt deget! Nu-i accept chestiile pe care le-a făcut!” Cea de-a şaptea ediţie, lider de audienţă şi record la nivelul cotei de piaţă, încă de la lansarea formatului în România

Cea de-a şaptea ediţie Insula Iubirii, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de piaţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani şi a înregistrat un record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, încă de la lansarea formatului în România.

Potrivit datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Insula Iubirii, lider de audienţă, cu 6.1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27.1%, urmată de Pro TV, cu 5.1 puncte de rating și 22.8% cota de piață.

Momentul în care Radu Vâlcan şi-a făcut apariţia în vila fetelor, a determinat-o pe Ema să reconsidere ce este şi ce nu este de iertat într-o relaţie. „La cât de mult îl iubesc, cred că aş putea să îl mai iert o dată, dar nu mai vreau!”, a mărturisit concurenta, iar imaginile de la shootingul tematic din vila băieţilor au lăsat-o fără cuvinte. „M-a deranjat tot! Am simţit un cuţit în inimă când l-am văzut pe Răzvan făcând aşa ceva, am simţit că mi-a luat locul din viaţa lui. Modul în care a privit-o şi cum i-a vorbit este limita! Mă duc să îmi fac bagajele!”, a mărturisit Ema, după întâlnirea cu gazda reality show-ului.

In seara aceasta, în cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat de la ora 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor fi martorii unui bonfire special, pe Insula Iubirii, dar şi al unei petreceri de zile mari, în vila băieţilor. Una dintre concurente va ajunge tot mai aproape de a lua decizia dură de a renunţa la cel mai dur test de fidelitate. „Când am văzut imaginile, mi-am mutat inelul pe alt deget! Înseamnă că nu-i accept chestiile pe care le-a făcut!”. Cine a luat o asemenea decizie şi ce limite au fost încălcate, pentru că Insula vede tot şi arată partenerului tot ce trebuie să ştie pentru a găsit răspunsul căutat, telespectatorii vor afla în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban

Perioada 13 iulie 2023

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii 2023, episodul 8. Imagini exclusive de la petrecerea în tricouri ude a ispitelor. Ce reacții au avut conc... Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Ema Oprișan a făcut un gest neașteptat după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs. Ce a d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x