Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

O fostă concurentă de la „Insula iubirii” face propuneri scandaloase fanilor! A întrecut orice măsură!

 

Una dintre fostele concurente de la „Insula iubirii” a reușit să își scandalizeze fanii după ce a postat un mesaj scandalos!

Este vorba despre Elena Stroe, cea care a avut o scurtă aventură cu Tomiță. Relația lor nu a ținut, dar fosta concurentă din cel de-al doilea sezon al emisiunii parcă s-a schimbat.

„Cica daca iubesti pe cineva, violeaza-l! Daca ii place, e al tau. Daca te denunta, nu a fost niciodata. Eu as zice ca daca te denunta, e fraier 😂”

Așa cum era de așteptat, mesajul a devenit viral!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe