Antena Căutare

Deea de la "Insula iubirii" a răspuns pentru prima dată acuzaţiilor potrivit cărora tatăl ei a murit din vina sa: "Suferea deja de inimă..."

Deea, una dintre concurentele emisiunii "Temptation Island – Insula iubirii" din primul sezon, a făcut declaraţii despre tatăl său care-ţi vor face pielea de găină. Ea e încă afectată de moartea tatălui său.

Deea, una dintre concurentele emisiunii "Temptation Island – Insula iubirii" din primul sezon, a făcut declaraţii despre tatăl său care-ţi vor face pielea de găină. Ea e încă afectată de moartea tatălui său.

La scurt timp după ce tatăl Deei a decedat, o mătuşă de-a sa a acuzat-o pe ea de moartea bărbatului şi a faptului că s-a culcat cu Tomiţă în cadrul emisiunii "Temptation Island – Insula iubirii". Vedeta neagă însă acuzaţiile şi a făcut mărturisiri sincere despre tatăl ei şi relaţia pe care o aea cu acesta.

"Da, filmările se terminaseră deja, era în timpul difuzării, a venit vestea în care tatăl meu a decedat, din păcate. (…) Ştiu foarte bine despre ce vorbeşti. Nu există aşa ceva. E total fals. Tatăl meu suferea deja de inimă, se operase în urmă cu un an şi el avusese mai multe probleme de sănătate şi din cauza aceea. Nicidecum de acest lucru. (…) Plus că el nici nu apucase să vadă acele scene.

Da, seara amorului cu Tomiţă a fost după ce el a murit. I-am spus că m-am despărţit de Cristi şi mi-a zis: «Ţi-a venit şi ţie mintea la cap. » (...) I-am spus că am venit din Thailanda, că m-am despărţit de Cristi şi ne-am întâlnit faţă în faţă. Nu aş vrea să comentez despre rudele mele, despre mătuşa mea. Nu le-am răspunsul acuzaţiilor, pentru că mi s-a părut oribil să fac aşa ceva. Şi mi eram distrusă. Tatăl meu a fost singurul bărbat din viaţa mea pe care l-am iubit cu adevărat. Nici acum nu aş vrea să dau curs acestor... (...)", a declarat Deea în cadrul emisiunii "Răi da' buni"

Deea Ienciu a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea "Temptation Island – Insula iubirii" din primul sezon, de la Antena 1. Ea a mai avut câteva apariţii şi în cadrul show-ului "Splash - Vedete la apă", unde l-a susţinut pe Tomiţă, ispita care i-a luat minţile. Tânăra a participat şi la emisiunea "X Factor".

Deea de la "Insula iubirii", fără lenjerie intimă la TV? Şi-a arătat cel mai nou tatuaj, făcut într-o zonă asc... Loredana de la "Insula Iubirii", din ce în ce mai frumoasă! Hamude, ai văzut-o cum arată acum? Transformare to...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x